Healing Crystal Wands

Healing Crystal Wands

Crystal wands, die een sierlijke samenstelling kristallen, stokken en andere ballen kunnen worden gebruikt om de effecten van de kristallen direct naar een bepaald punt of gebied. Crystal toverstokken kan ook een natuurlijke kristal punt of een kristal in de vorm van een punt of wand zijn.

Soorten

Crystal toverstokken worden gebruikt om energie van het kristal direct door gridding. Gridding is de handeling van het plaatsen van verschillende stenen in verschillende patronen dan is het aansluiten van de stenen met de kristallen wand. Bepaalde patronen helpen genezen.

Voordelen

Een kristal punt kan worden gebruikt in reflexologie. Reflexologie is een touch healing methode die bepaalde drukpunten gebruikt op het lichaam te genezen kwalen te helpen. De meeste reflexologie wordt gedaan op de voeten en handen, maar met een kristal punt, het is ook gedaan op de oorlellen. Verschillende gebieden van de oorlel corresponderen met verschillende lichaamsorganen.

Effecten

Helder kristal kwarts is de beste steen te gebruiken crystal wand genezing omdat zij beschikt en verhoogt eigenschappen van de andere stenen - maar niet de enige kristallen die kunnen worden gebruikt. Verschillende kristallen worden gebruikt om wat hun eigenschappen zijn. Het punt op het einde van het kristal of wand helpt overdragen energie van het kristal waar de kwestie. Bijvoorbeeld, als je genezing van uw rug, plaats de punt op je rug in het gebied waarin u pijn of problemen.

Waarschuwing

Kristallen moeten worden gereinigd en opgeladen voordat oorspronkelijke gebruik en tussen toepassingen, vooral als ze worden gebruikt op meerdere mensen. Zonder goede reiniging, kan een probleem een ​​kristallen verwijdert van de ene persoon naar de andere worden overgedragen. Om een ​​kristal reinigen, weken in schoon gebotteld water gedurende 12 uur. Om je kristallen op te laden, laat het buiten op een veilige plaats onder het licht van een volle maan.

Expert Insight

Kristallen sturen sterke trillingen en deze trillingen tot u spreken als je luistert. Houd het kristal in je hand voor een paar seconden om te weten of het de juiste is voor wat je nodig hebt. Als het niet, ga dan naar de volgende.