Har Detox Foot Spa Arbete?

Du kanske känner till annonser på tv och i tidningar som främjar detox fot spa, en metod för att dra ut gifter i kroppen via en elektromagnetisk laddning. Annonsen ser övertygande, men gör det egentligen?

Bakgrund av Detoxing

Avgiftning har länge varit en källa till debatt om hälsoentusiaster och vårdpersonal. Många människor hävdar att din kropp har sin egen naturliga avgiftningsprocess, och det är tillräckligt för din hälsa. Men andra tycker att vi lägger så mycket stress på våra kroppar att dålig hälsa inte alltid kan botas utan aktiv avgiftning.

Hur Foot Span Arbete

Med en detox fot spa, använder maskinen positivt laddade joner att avgifta och rena kroppen. Gifterna verkar som vattnet i fotbadet blir mörkare och släpper en slags oljig återstod.

Fördelar

Förespråkare av foten spa säger att de kan hjälpa till att ge energi, eliminera eller lindra värk och smärta, förbättrar njur-och leverfunktion, och förbättra den allmänna välfärden. Många uppger att de upplevt positiva fördelar som inte uppnås genom traditionella medicinska behandlingar.

Varningar

Även om detox mul spa är inte särskilt farligt, är det finns vissa varningar som bör noteras innan du använder dem. Det rekommenderas att gravida eller ammande kvinnor inte använder fotbad. Dessutom människor som är epileptiker, använd en pacemaker eller fått en organtransplantation bör inte använda dem.

Huvud varning som bör utfärdas om detox mul spa är att det är svårt att bevisa att de är effektiva, så göra så mycket forskning som möjligt innan du investerar tid och pengar i denna typ av behandling.

Så fungerar det för mig?

Det är inte möjligt att säga detox fot spa kommer absolut att fungera för dig. Varje person reagerar olika på vissa behandlingar. Men om du har upplevt symtom som detoxing kan hjälpa, och inget annat är att få de resultat du vill, kan det vara värt att prova denna behandling.