Hand Held Laser Hair Therapy

Hand Held Laser Hair Therapy

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) goedgekeurd hand-held laser therapie voor de behandeling van haaruitval, volgens BaumanMedical.com. Toch laser therapie is geen wondermiddel. Net zoals minoxidil en propecia, die ook worden goedgekeurd door de FDA, sommige mensen reageren beter op de behandeling dan anderen. Volgens BaumanMedical.com patiënten die meer haar, zoals wanneer ze in de vroege stadia van haarverlies, vaak betere resultaten. Hand-held laser haar therapie kan worden uitgevoerd door de patiënt thuis.

Soorten

Een hand-held laser die FDA-goedkeuring heeft is het Erchonia THL-1 (De Hair Laser). Sommige draagbare lasers vereisen een kam of borstel effectief. Dit doet men niet. De Hair Laser maakt gebruik van licht energie die doordringt tussen bestaande haren en levert deze energie aan de hoofdhuid. Dit apparaat is eenvoudig te gebruiken en lichtgewicht volgens BaumanMedical.com. Omdat deze laser is goedgekeurd door de FDA, het voldoet aan hoge veiligheidsnormen.

Twee populaire handlaserafstandmeter kammen, ook goedgekeurd door de FDA, zijn de Hair Max Lasercomb, die voor bepaalde vormen van mannelijke kaalheid en de X-5 hair laser, die laser energie levert aan de hoofdhuid nadat de haren van het haar met de kam volgens MyHairLossAdvisor.com. Beide apparaten zijn drie maal per week elk gebruik.

Met behulp van Laser Hair Therapy

Low-level laser therapie, dat is wat hand-held laser therapie is, maakt gebruik van "koude" lasers in plaats van warmte. Deze koude lasers repareren weefsels door het stimuleren van de bloedsomloop, die regeneratie van gezond weefsel bevordert, volgens BaumanMedical.com. Deze plaats wordt erop gewezen dat niveau lasers is aangetoond haarfollikelcellen, vergelijkbaar met minoxidil effect, gebaseerd op een studie gepresenteerd op de American Society for Laser Medicine and Surgery. Omdat haarwortels gestimuleerd op cellulair niveau, veroorzaakt haar terug dikker en sterker.

Wanneer u de meeste handheld lasers gebruiken thuis, klinkt er een pieptoon wanneer het tijd is om het apparaat te verplaatsen naar een ander deel van je hoofd. Laat niet te veel tijd doorbrengen in een gebied. Met de kam, gewoon het apparaat kam door je haar gedurende 30 minuten drie keer per week. Voor The Hair Laser, het licht dringt de hoofdhuid zonder het hoofd te raken. Je hoeft alleen maar om het te houden boven je hoofd totdat het tijd is om het te verplaatsen.

Hand Held en nadelen

Laser haar behandelingen zijn duur, volgens MyHairLossAdvisor.com. Echter, de apparaten die u in staat om de behandelingen uit te voeren thuis zijn minder duur dan het plegen van een regime op het kantoor van de arts of kliniek. Bovendien is het handig om de behandeling thuis uitvoeren. Om succesvol te zijn met thuis behandelingen zijn, echter, de patiënten moeten worden vastgelegd om het gebruik van de behandeling meerdere keren per week.

Volgens MyHairLossAvisor.com, een probleem met de hand-held laser apparaten is dat mensen soms moe van het moeten de apparaten gebruiken meerdere keren per week. Bovendien is het soms moeilijk om te weten of de behandeling werkt. Tenslotte MyHairLossAdvisor.com waarschuwt dat terwijl laser apparatuur veilig voor thuisgebruik worden beschouwd, op de lange termijn effecten van lage laser haar behandeling is niet voldoende bestudeerd.