Hamstrings Oefeningen

De hamstring spieren langs de achterkant van de dijen, het helpen van ons springen, lopen en bewegen de hele dag door. De hamstrings samenwerken met de quadriceps spieren aan de voorkant van de dij met bewegingen. Deze koppeling van de spieren gebeurt over het hele lichaam bij elke beweging. Volgens de American Academy of Orthopedic Surgeons, de hamstrings contract met het buigen van het been, terwijl de quadriceps ontspannen. De hamstrings zeggenschap buigen en buigen van het been. Uitoefening van de hamstrings voorkomt letsel en versterkt de spieren voor grote uitbarstingen van snelheid tijdens het sporten.

Voordelen

Werken de hamstrings met oefening creƫert afgezwakt, mooi gevormde benen. Onvermijdelijk, zult u werken je billen ook. Hamstring oefeningen de kracht in je benen te verbeteren ook. Als je een atleet, dan heb je meer uithoudingsvermogen en explosieve kracht in je benen vanuit stilstand hebben. Als je bent gewoon een gewoon persoon, zal een lange vlucht van de stappen niet te maken je benen pijn doen als slecht. Hamstring oefeningen voorkomen ook verwondingen aan deze krachtige spieren.

Letselpreventie

Hamstrings kan scheuren en worden gewonde met ongepaste stretching. Voorbereiding voor de training wordt de meest cruciale sleutel tot preventie van hamstringblessures. Atleten en dansers voeren een reeks van rekoefeningen en warm-ups te langzaam werken de hamstring in voorbereiding voor de tentoonstelling van de uitbarstingen van snelheid voor hun sport. De Amerikaanse Academie van Orthopedische Chirurgen zegt dat het het beste om hamstringblessure met de juiste oefeningen te voorkomen. Rehabiliteren een hamstring blessure is aanzienlijk moeilijker dan het voorkomen van een in de eerste plaats.

Basis Oefeningen

Hamstrings oefeningen moeten worden uitgevoerd voordat een oefening, zelfs lopen. Basisoefeningen betrekken rechtop en buigen over de richting van de tenen. Werken de spieren vanuit verschillende hoeken kan helpen versterken en de flexibiliteit te vergroten om de hamstrings. Seated hamstring rekt gaat verspreiden beide benen tijdens het zitten. Buig een been, stopte de platte kant van de voet tegen de andere dij. Lean vooruit naar de tenen de achterkant van de benen strekken.

Juiste Vorm

Elke hamstring oefening moet een controle en gemeten beweging. Schokken of stuiteren kan leiden tot letsel aan de hamstring. Het beste is om de hamstrings te werken nadat je hebt opgewarmd. Plaats joggen, presteren sommige jumping jacks of stevige wandeling voor 5 tot 10 minuten. Lichte activiteit verwarmt de spieren en krijgt het bloed pompen. Beide maken zelfs strakke spieren beter inspelen op uit te oefenen.

Varieer de Workout Routines

Werk je hamstrings met een oefening routine, zoals fietsen, hardlopen, zwemmen of dansen. Al deze opties zorgen voor een zeer effectieve workout voor de hamstrings. Als je hebt gekozen om de hamstrings voor verdere ontwikkeling gericht zijn, bedenk dan hoe je zult gebruiken deze spier. Voetbal en basketbal spelers trainen anders dan de gemiddelde Joe. Deze personen moeten de explosieve jumping macht die hamstrings kan bieden ontwikkeld. Het meest waarschijnlijk, zou je gewoon graag wilt versterken en versterken van deze spieren voor fitness en eenvoudige verplaatsing.

Stabiliteit ballen en target oefeningen kunnen versterken de hamstrings. Stabiliteit ballen ondersteunen het lichaam tijdens het uitvoeren van standaard oefeningen. De bal functies om het lichaam is iets plaatst uit balans, waardoor de betrokkenheid van meerdere spiergroepen om het evenwicht te behouden. Statische hamstring oefeningen met gewichten ook versterking van de hamstrings. Integreer lichte gewichten te beginnen en geleidelijk werk tot meer gewicht. Zie extra middelen voor een verscheidenheid aan oefeningen met gewichten en een stabiliteit bal.