Hair vervanging Alternatieven

Hair vervanging Alternatieven

Wanneer u voor het eerst merken dat je je haar verliest, kan het verwoestende zijn, vooral als je nog jong. Als u niet wilt dat om gewoon laten de natuur zijn gang gaan, zijn er vele opties die beschikbaar zijn voor de vervanging van haar. Het is allemaal een kwestie van bepalen welke haaruitval alternatief voelt u zich het beste. Onderzoek de vele opties en een beslissing nemen die het beste bij u.

Voordelen

De belangrijkste reden waarom mensen kiezen voor een haartransplantatie alternatief is om hun vertrouwen te herstellen. Naast zorgen te maken over hoe je op anderen overkomen, haar vervanging geeft ook meer vertrouwen op de baan. Vaak mannen zorgen te maken over hoe hun haaruitval lijkt bazen en of ze zullen worden vervangen door jongere mannen. Aan de andere kant, kan een vroegtijdige haaruitval bedoel niet eens een baan landing, omdat een werkgever denkt dat je ouder dan je bent verschijnen.

Soorten

Speciale vitaminen zoals het combineren belangrijke aminozuren vitamine B6 en E, biotine en zink hulp dunner wordend haar hergroei te bevorderen. Echter, dit is meestal een keuze voor mensen met dunner wordend haar en niet voor degenen die willen het haar teruggroeien. Als dat je doel is, kunt u een behandeling van het haarverlies dat haaruitval en kaalheid richt kiezen.
Actuele medicatie zoals Rogaine zijn populair. Ook bekend als minoxidil, Rogaine wordt gewreven op de hoofdhuid tweemaal daags, wat resulteert in ongeveer twee tot vier maanden. Echter, er zijn een aantal bijwerkingen als u stopt met het gebruik ervan, met inbegrip van snelle hartslag, duizeligheid, plotselinge gewichtstoename, en pijn op de borst, evenals gezwollen handen of voeten en irritatie van de hoofdhuid.
Pruiken en weeft steeds een populaire keuze zijn, vooral voor vrouwen, als hun haar verlies niet zal worden geholpen met transplantatie. Ze moeten echter veel onderhoud en moet worden uitgevoerd door iemand die geschoold, aangezien zij kunstmatig kunnen kijken.
Getransplanteerde haar, dat is de enige manier om haar permanent te herstellen, is een keuze van de mensen, in het bijzonder. Dit is meestal een goede optie als hun donor gebied is onvoldoende. Het is uw eigen haar, dus je hoeft geen zorgen te maken over het dragen van pruiken.
Etherische oliën zijn placebo oliën die worden gemengd met kruiden. Ze zijn een combinatie van drager oliën --- druivenpit-en jojoba --- die dagelijks worden gemasseerd in de hoofdhuid. Verbeteringen worden meestal na ongeveer zeven maanden van gebruik zonder bijwerkingen, hoewel allergische reacties optreden bij sommige mensen.
Orale supplementen worden ook gebruikt om haarverlies en kaalheid. De meeste orale supplementen hebben ingrediënten die proberen om haaruitval te stoppen door haperende het DHT hormoon, dat mannelijke kaalheid (alopecia androgenetica) veroorzaakt. Propecia, genomen als een pil, is een voorbeeld van een oraal supplement voor haartransplantatie. Finasteride is een door de FDA goedgekeurde medicijnen die haaruitval vertraagt ​​terwijl het geven van een kleine mate van haargroei. Er zijn bijwerkingen zoals uitslag, jeuk, netelroos, gezicht problemen en anderen.

Time Frame

De meeste behandelingen van het haarverlies en voorschriften duurt ongeveer zes maanden voor hun resultaten duidelijk geworden, dus geduld is nodig. Er is geen magische pil voor een overnachting wonder. Een tijdelijk plan overleven tijdens het wachten voor haar om terug te groeien, in plaats van teleurgesteld wanneer de resultaten niet meteen gebeuren.

Tips

Te helpen stimuleren de haargroei, massage van de hoofdhuid. Dit stimuleert de haarzakjes, ontstoppen geblokkeerd olie klieren in de hoofdhuid. Hoofdhuid masseren leidt ook tot een gezonde hoofdhuid en gezonde haargroei. Wat meer is, het voelt goed en ontspant je.

Waarschuwing

Laat je niet opgelicht. Veel haartransplantatie behandelingen zijn niet authentiek, het nemen van geld van het slachtoffer zonder leveren wat ze beloven. Alvorens in te stemmen met iets, moet je grondig te controleren op het bedrijf of product.

Geschiedenis

Hoewel we misschien denken haartransplantatie behandeling is nieuw, het is het niet. Mensen zijn met behulp van haaruitval producten voor eeuwen, in een poging om de haargroei te stimuleren. Bijvoorbeeld, in het oude Egypte was het modieus om vetten van dieren als krokodillen, steenbokken, ganzen, slangen, nijlpaarden en anderen wrijven in de hoofdhuid als een haarverlies oplossing.
In Griekenland, Hippocrates, de vader van de moderne geneeskunde, op zoek naar een behandeling van het haarverlies tijdens de vierde eeuw voor Christus, het ontwikkelen van diverse behandelingen zoals zijn mengsel van komijn, duif uitwerpselen, brandnetels en mierikswortel en de toepassing daarvan op de hoofdhuid. Toen al zijn brouwsels mislukte, gaf hij, de afwikkeling voor kaalheid. Mannen en vrouwen door de eeuwen heen zijn blijven worden in de steek gelaten toen haar verlies behandelingen niet werken.
Tijdens het Romeinse Rijk tijdperk, Julius Caesar probeerde zijn dunner wordend haar te verbergen met behulp van verschillende methoden. Naast het dragen van een lauwerkrans, hij aanvankelijk groeide zijn haar lang, kammen het naar voren over zijn kale gebied.