Gum Pain & Kunstgebits

Het dragen van een kunstgebit of kunstgebit zal nemen gewenning. Een nieuwe prothese kan aanpassingen aan betere pasvorm vereisen en je mond tegemoet te komen.

Gevoeligheid

Als u een gedeeltelijke plaat, kan je ondersteunen tanden gevoelig worden als de prothese zet te veel druk op hen.

Tandvlees

Het lager naar beneden van het gebit van uw tandvlees op gedeelten die prominent botten kunnen pijnlijke zweren veroorzaken.

Moeite met eten

Slecht passend kunstgebit kan invloed hebben op de manier waarop je eet. Kunstgebit kan te strak of te los zitten, wat resulteert in pijn tijdens het eten. Informeer uw tandarts als u pijn voelt wanneer je eet.

Taste Buds

Omdat bovenste kunstgebit bedek de bovenkant van je mond, zal uw vermogen om te proeven worden verminderd omdat die smaakpapillen worden gedekt, volgens Pensioen Expert, een Britse website die deskundig advies biedt aan gepensioneerden.

Hot and Cold

Gevoeligheid voor warme en koude gerechten verandert met het dragen van een kunstgebit, dus kunstgebit moet stappen om zich niet te verbranden bij het eten te nemen.

Pain Relief

Dentures.net adviseert het verwijderen van valse tanden en laten het ontstoken tandvlees rust om de pijn te verlichten. Over-the-counter prothese crèmes en lijmen bieden ook tijdelijke verlichting.