Guidet meditation til at sove

Guidet meditation er en afslapning og healing teknik, hvor det kreative sind ledes på en visuel rejse. I en guidet meditation, du lytter til en stemme fortælle dig en enkel, men lærerig historie. Som historien udfolder sig, du forestille dig dine omgivelser og omplante dine sanser fra dine fysiske omgivelser på det der skabes med din fantasi. Brug af guidet meditation som en sovende støtte er en af ​​de mest effektive måder at bekæmpe sovende problemer.

Fordele

Meditation har længe været rost for sin effektivitet ved at reducere stress. Guidet meditation til at sove er et sikkert alternativ til at bruge over-the-counter sove hjælpemidler. Ud over fordelene ved at hjælpe en søvn, kan guidet meditation også hjælpe dig med at genkende og håndtere følelsesmæssige belastninger du måske ikke har indregnet i løbet af din dag-til-dag liv. Ifølge Project-Meditation.org kan sove meditation hjælpe dig med alle aspekter af dit liv, herunder sundhed, relationer og arbejde.

Typer

Guidede meditationer for søvn er mest effektiv, når du hører dem bliver sagt. En række guidede meditationer for søvn kan findes online (se Resources). Hvis du er mere komfortabel at skrive din egen guidet meditation, er du velkommen til at gøre det og registrere dig selv at læse det i en afslappet, rolig og fredfyldt måde ind i en diktafon. Du kan også have en ven eller et familiemedlem læse og optage din guidet meditation for søvn på samme måde, hvis du ikke kan lide lyden af ​​din egen stemme.

Teknikker

Guidede meditationer for søvn er beregnet til at blive brugt, når du er i en afslappet stilling, helst når du er i sengen eller ved at gå til at sove. Guidede meditationer for søvn kan blive lyttet til på store højtalere eller hovedtelefoner. Vælg alt efter hvad der er mere behageligt for dig. Falder i søvn, mens du lytter til din guidet meditation tilskyndes, men fortvivl ikke, hvis du opdager, at du har brug for at slukke for optagelsen for at falde i søvn helt. Når du har lyttet til meditation, bør du føler dig afslappet, fredelig og mindre fordømmende af dig selv og dine situationer.