Guidet meditation Øvelser

Meditation refererer til et væld af praksis, der engagerer sindet til at dyrke bevidsthed og accept. Ifølge meditation mester Chøgyam Trungpa, meditation skaber et rum til at afsløre og fortryde neurotiske spil, dig selv bedrag, og dine skjulte frygt og håb.

I en guidet meditation session, du sidder med lukkede øjne som en ekstern agent guider dig gennem en imaginær rejse. Du kan deltage i en gruppe indstilling eller ved at lytte til en optagelse derhjemme.

Struktur

Mest guidet meditation sessioner følge en generisk script, der er målrettet mod et problemområde, såsom fremme sundheden, lindre spændinger, oplever følelsesmæssige trivsel eller administrere smerte. Uanset målet, en god meditation script følger et bestemt mønster, som omfatter en begyndelse, en midte og en slutning.

Aktiviteter

Til at begynde, skal du føle sig godt tilpas og sikker i meditation indstilling. I en gruppe møde, instruktøren tager normalt et par minutter til at tillade dig at bosætte sig i de uvante omgivelser, men samtidig give trøstende ord. Hvis derhjemme, bosætte sig i et roligt sted uden distraktioner.

Denne afregning i spild over til en kort afslapning fase. Mange praksis opfordre dig til blot at lukke øjnene og følge bevægelserne i din ånde, sammen med det ekspanderende og kontrahering af din mave. Andre praksis kan foreslå dig at visualisere en rolig, komfortabel sted såsom en rosenhave eller en boblende foråret. Uanset, at nøglen til at starte din rejse er at slappe af.

Nu er det tid til at starte rejsen. For at gøre dette, begynder de fleste scripts med en imaginær indgang som en port eller hule åbning. Når du har indtastet, du vandre gennem denne imaginære verden, stopper lejlighedsvis at inspicere objekter eller områder af særlig interesse. For eksempel kan du afhente en klippe med at skrive på det, eller måske du finder en tabt genstand i sandet.

Men ikke alle rejser tage dig til uudforskede lande. Andre ture bevæge sig gennem kroppen. For eksempel, en generel dybdeafspænding script forsøger at opdage, og derefter slippe, lommer af spænding ved at fokusere på forskellige kropsdele: tæer, kalve, lår, balder, mave, bryst, fingre, håndled, arme, skuldre, kæbe, kinder og kronen af ​​hovedet.

Andre scripts fokusere på særlige behov. At beskæftige sig med smerte, kan en helbredende script først henvise dig til roligt, uden tilknytning, observere problemområde. Du kan derefter forsøge at mindske smerten eller helbrede synet ved at visualisere en kold komprimere eller trække vejret i lys. Som beskrevet af Dr. David Fontana, kan du forestille dig et hvidt lys oversvømmelser ind i kroppen på hver indåndingen og lede det til området kræver helbredelse.

Til at afslutte rejsen, du vender tilbage til udgangspunktet. Efter at du bringer din opmærksomhed tilbage i din krop, og derefter ind i dine fysiske omgivelser. Vent, indtil du føler dig jordet og forbundet, før du åbner dine øjne. Du kan føle en smule desorienteret i starten, så tage din tid, når vender tilbage til din aktive livsstil.