Group Health Insurance Information

Als je voor een bedrijf werkt, is er een goede kans dat u uw zorgverzekering dekking te verkrijgen via uw werkgever. Zo ja, bent u waarschijnlijk ingeschreven in een soort van collectieve ziektekostenverzekering plan. Collectieve ziektekostenverzekering dekking is beschikbaar voor groepen van alle soorten en maten. De soorten plannen beschikbaar kan sterk variëren, net als hun kosten voor u en uw werkgever.

Identificatie

Collectieve ziektekostenverzekering is dekking van de gezondheidszorg ter beschikking gesteld aan de leden van een organisatie, meestal een werkgever. Een groep kan bestaan ​​uit slechts twee mensen, hoewel sommige staten toestaan ​​dat een zelfstandige te worden beschouwd als een groep voor de verzekering. Werkgevers bieden collectieve ziektekostenverzekering als werknemer voordeel aan te trekken en behouden van medewerkers, met grotere bedrijven meestal het aanbieden van meer plannen keuzes dan kleinere bedrijven. Grotere bedrijven kunnen ook in staat zijn om zich veroorloven om meer bij te dragen aan de kosten van de verzekering.

Plan Types

Een aantal andere groep plannen kunnen worden aangeboden door een werkgever. Bedrijven met 50 werknemers of minder kunt vaak een verzekeraar die bereid is om de medewerkers van de verschillende vergelijkbare grootte bedrijven bundelen tot betaalbare, uitgebreide dekking bieden. Grotere bedrijven kunnen een keuze bieden tussen verschillende plannen, met inbegrip van de gezondheid onderhoud organisaties en preferred provider organisaties die de werknemer om zorg te ontvangen van aanbieders die deel uitmaken van een netwerk nodig. Een traditionele fee-for-service plan kan ook beschikbaar zijn.

Voordelen

Collectieve ziektekostenverzekering is meestal minder duur dan het beleid van de individuele markt gekocht. Verzekeraars baseren hun groepstarieven op de kenmerken van de groep als geheel in plaats van elk individu. In het algemeen, hoe groter de groep, hoe meer vermogen de verzekeraar het risico in de hele groep, wat meestal betekent lagere premies verspreiden. Leden van een groep kan niet worden ontkend dekking als gevolg van hun gezondheid geschiedenis, hoewel sommige beperkingen van toepassing kunnen zijn voor reeds bestaande voorwaarden.

Voortgezette Dekking

Als u uw werkgever verlaat, vrijwillig of onvrijwillig, je hebt het recht om uw groep dekking blijven voor een bepaalde hoeveelheid tijd. Onder de federale COBRA wet, kunt u de dekking na uw dienstverband eindigt blijven voor maximaal 18 maanden of tot 36 maanden in sommige situaties. Echter, zal je nodig hebt om te beginnen met het betalen van een deel van uw premie die eerder door uw werkgever betaald had. Dit kan u helpen om de kloof te overbruggen totdat u een nieuwe baan of een nieuwe dekking kunnen vinden.