Grote Oefenen & Diet Plannen voor tieners

Grote Oefenen & Diet Plannen voor tieners

Grote oefenen en dieet plannen voor kinderen en jongeren moet worden op basis van een evenwichtige voeding en een gezonde oefening routine. Tieners groeien nog steeds en ontwikkelen, en mag nooit deelnemen aan fad diëten of bepaalde groepen voedingsmiddelen te elimineren. Ouders moeten een positieve sfeer te creëren in huis te ondersteunen teens 'oefenen en dieet plannen. Positieve steun van de ouders zal resulteren in positieve resultaten en verhoogde eigenwaarde. Negatieve houding ten opzichte van de uitoefening en dieet plannen kunnen esteem teens 'beschadigen, evenals eventueel leiden tot eetstoornissen en verwrongen zelfbeeld.

Diet Plannen voor tieners

Gewichtsverlies is een lastige taak voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Tieners die willen afvallen voor de uitdaging van het verliezen van gewicht maar toch behoud van voldoende voeding van voedsel tot groei en ontwikkeling te waarborgen. Veel tieners voelen ontoereikend, als hun verwachtingen van gewicht en uiterlijk zijn niet realistisch, op basis van advertenties en beelden van de media die zijn geretoucheerd tot in de perfectie te portretteren.

Voor kinderen en jongeren, moet het gewicht management over succes op lange termijn. Tieners nodig hebben om hun dagelijkse eetgewoonten in plaats van crash dieet blijvend veranderen, nemen van dieetpillen en proberen andere extreme maatregelen om gewicht te verliezen. Afvallen te snel als gevolg van deze maatregelen bijna altijd leidt tot het verkrijgen van het oorspronkelijke gewicht terug, zo niet meer.

Great dieet plannen voor kinderen en jongeren te betrekken het nemen van kleine stappen tot een betere gezondheid. Tieners moeten klein beginnen, zoals het opgeven van frisdrank voor een week en ze te vervangen door water of magere melk. Tieners kunnen ook minder bij de maaltijden te eten, nog te verhogen hoe vaak ze eten. Het eten van kleinere, frequente maaltijden zal de bloedsuikerspiegel stabiel te houden en te voorkomen dat tieners van honger en beroofd tijdens de dag voelen.

Tieners na een uitgebalanceerd dieet plan moet de junk food sloot en zorg ervoor dat ze het eten van minstens vijf porties fruit en groenten. Andere veranderingen in het dieet dat zal helpen stal pond is ter vervanging van wit brood met volkoren tarwe brood en het verminderen van gefrituurd voedsel en ze te vervangen door gebakken, gegrild of gestoomd voedsel. Het vervangen van calorierijke dranken zoals frisdrank met water en magere melk bezuinigingen terug op veel lege calorieën die ook kan bevorderen gewichtsverlies.

Oefening Plannen voor tieners

Een geweldig dieet plan voor kinderen en jongeren moeten worden begeleid door een geweldige oefening plan voor een effectieve gewichtsbeheersing. Niet alleen zal tieners beheren gewicht en verhogen de gezondheid, maar een goede oefening plan zal ook de verhoging van de energie niveaus en het verbeteren van stemming.

Veel tieners zijn in staat om hun gewicht effectief te beheren door het verbranden van calorieën van het deelnemen aan teamsporten en / of het uitoefenen van ten minste 60 minuten per dag. Tieners moeten proberen om aërobe training, krachttraining en flexibiliteit training te integreren in hun dagelijkse oefening regime. Aerobic oefening omvat een oefening die verhoogt de bloedtoevoer, krijgt het hart pompen en veroorzaakt ademhalingsproblemen. Teamsporten die grote aërobe training bieden onder andere voetbal, hockey, lacrosse, basketbal, roeien en zwemmen. Als je tiener, worden niet in teamsporten, hen aanmoedigen om aërobe oefening te krijgen door te dansen, in-line skaten, hardlopen, wandelen, fietsen, skiën of wandelen.

Krachttraining moet een belangrijk element in elke goede oefening plan voor tieners zijn. Sterke spieren helpen beschermen gewrichten en blessures te voorkomen. Spier verbrandt ook meer energie dan vet wanneer tieners nog zitten, die zal helpen calorieën te verbranden, gewicht te verliezen en uiteindelijk efficiënter gewicht te behouden. Krachttraining oefeningen om te proberen onder meer push-ups, pull-ups, squats, been brengt en crunches. Yoga en pilates kan ook krachttraining voordelen voor het hele lichaam.

Flexibiliteit oefeningen verbeteren sportprestaties en het voorkomen van gespannen spieren en verstuikingen. Grote flexibiliteit oefeningen voor kinderen en jongeren onder andere vechtsporten, ballet, gymnastiek, pilates en yoga. Standard stretching poses zijn ook grote flexibiliteit oefeningen.