Groenten die worden Constiperende

Groenten die worden Constiperende

Gebrek aan vezel in voedsel vaak gekoppeld aan constipatie. Toch vruchten zoals watermeloenen bevatten weinig vezels, en ze maken je darmen werken. Vele remedies gebruiken groente wanneer je last hebben van constipatie, maar sommige groenten kan het tegenovergestelde effect hebben. Idealiter zou een spijsverteringsstelsel van een of twee maaltijden in de darmen te hebben, maar veel mensen dragen tot vier dagen ter waarde van afval in de dikke darm, zegt allonhealth.com. Constipatie wordt steeds vaker. De problemen die verbonden zijn aan onze moderne levensstijl en levensstijl keuzes.

Wat is constipatie?

Constipatie is zeldzaam en onvolledige ontlasting. Gebrek aan stoelgang resulteert vaak in harde ontlasting, maar ontlasting verandert voortdurend. Website Dr Reddy's zegt harde consistentie van de ontlasting kan een teken zijn van obstipatie zijn, maar kan ook het gevolg zijn van een vezelrijk dieet.

Oorzaken van constipatie

Overmatige inname van eiwit of vet kan ook leiden tot constipatie en sommige groenten hoge plantaardige eiwitgehalte. Toch, het eiwitgehalte is laag in vergelijking met de dierlijke eiwitten in vlees. Rundvlees bevat 50 procent eiwit, en groene bladsla bevat 22 procent, zegt raw-food-health.net. Gebrek aan water en een dieet met verwerkte voedsel dat vocht ontbreekt maken ontlasting droog. Lichaamsbeweging beïnvloeden stoelgang, en een sedentaire levensstijl leidt tot zwakke spieren. Gebrek aan beweging en slechte voeding zet extra druk op het systeem. Baby's hebben een beperkt dieet, en borstvoeding krijgen baby's hebben de neiging om vaker ontlasting dan formule-gevoede baby's hebben. Constipatie bij kinderen verband met hun dieet.

Eiwit

De meeste groenten worden voorbereid voordat je ze eet, en voorbereid, eiwitrijke groenten zoals sojabonen, bonen en linzen kan constipatie veroorzaken. Je moet het vezelgehalte van het plantaardige rekening houden ook. Vaak vezelgehalte zorgt voor problemen zoals krampen en gas. Het eten van bonen kan constipatie veroorzaken, maar vaak resulteert in gas.

Vezels en zetmeel

Groenten zoals wortelen kan constipatie veroorzaken. U kunt de constipatie te overwinnen door het verhogen van de vochtinname. Meer vocht drinken, bij voorkeur water, helpt je darmen met de vezels die er de oorzaak van de problemen. Aardappelen en maïs bevatten zetmeel; ze kunnen leiden tot constipatie.