Groente & Fruit Feiten

Groente & Fruit Feiten

Volgens de American Dietetic Association (ADA) vruchten en groenten bevatten fytochemicaliën of verbindingen die helpen bij het voorkomen van ziekte. In aanvulling op de ziekte-bestrijdende voordelen, worden individuele fruit en groenten geassocieerd met een aantal interessante feiten.

Aardappelen

Vroege Europeanen beschouwd aardappelen slecht omdat de groente behoort tot de giftige nachtschadefamilie die toxinen in het deel van de plant boven de grond draagt. "Nieuw" aardappelen verwijzen naar aardappelen die worden verkocht en onmiddellijk gegeten na de oogst.

Tart Kersen

Gemiddeld kersenbomen produceren 7.000 kersen per boom, terwijl een gemiddelde kersentaart zal houden ongeveer 250 kersen. Zure kersen bevatten chemische stoffen, die de kleurstof in de kersen te veroorzaken; deze chemische stoffen kunnen hebben pijnstillende eigenschappen.

Bloemkool

Bloemkool geëvolueerd van broccoli in de traditioneel witte groente dat is tegenwoordig heel gewoon. Cross rassen genaamd "Romanesco" bestaan ​​uit een kruising van broccoli, witte bloemkool en paarse bloemkool. Bloemkool bevat uitstekende, gezonde anti-kanker antioxidanten.

Bananen

In tegenstelling tot een gemeenschappelijk geloof, hoeft bananen niet aan de bomen groeit. Bananen groeien op hoge planten die van start gaan overlappende scheden groeien van een ondergrondse stengel heet een wortelstok. Banana planten groeien soms tot 20 meter, en ze zijn officieel kruiden. Het aanbieden van een geweldige bron van eiwitten, bananen bevatten slechts 1/2 procent vet.

Aubergine

Aubergines zijn oorsprong in India. Vroege aubergines waren bitter en veroorzaakt waanzin in degenen die hen aten, volgens oude overtuigingen. Soorten aubergines omvatten Amerikaanse, Aziatische en Italiaanse. Aziatische aubergines zijn langer en soepeler dan de anderen.

Perziken

Perziken behoren tot de rozenfamilie en het verwerven van een welriekende geur wanneer ze rijp zijn. Goede bronnen van vitamine C, perziken zijn derde populairste fruit van de Verenigde Staten '.