Groeihormoon Side Effects

Groeihormoon Side Effects

Als mensen ouder worden ze soms bereid zijn een hoge prijs te betalen om de klok terugdraaien, het herstel van jeugdige kwaliteiten die hun lichaam hebben verloren als gevolg van de vergrijzing. Wanneer het menselijk groeihormoon (HGH) kreeg voor het eerst bekendheid voor het omkeren van het verouderingsproces, sommige mensen willen een aantal ernstige bijwerkingen in verband met het hormoon te negeren. Echter, als meer bewijs blijft te monteren over de gevaren van het innemen van het geneesmiddel, de mensen zijn voorzichtiger geworden.

Identificatie

Vanzelfsprekend worden in de hersenen hypofyse, HGH, ook bekend als somatotropine, wordt gezegd dat gezonde cellen en groei in het lichaam te bevorderen. Echter, met veroudering, minder HGH geproduceerd, waardoor verouderingsverschijnselen, zoals lage botdichtheid, haaruitval en rimpels. Het hormoon wordt gemaakt van een complexe genetische manipulatie proces. Decennia geleden, werd afgeleid van het verwijderen van de hypofyse van dode lichamen en vervolgens werd verwerkt. In 1979 ontdekte biotechnologiepionier David Goeddel hoe een stof die wordt omgezet in HGH in een menselijk lichaam te vervaardigen. HGH werd oorspronkelijk ontworpen om mobiele productie-en groeistoornissen bij kinderen, volwassenen en sommige dieren te bevorderen. Echter, heeft HGH onlangs aandacht gekregen voor de verbetering en zelfs omkeren van veroudering problemen.

Functie

HGH wordt gebruikt om de spieren te bouwen en de uithoudingsvermogen, evenals verlengen jeugd, vertragen en soms eindigt veroudering problemen. Haar vorderingen variëren van het verminderen van lichaamsvet aan het versterken van de spieren en de algehele sterkte van verbeterde huid, meer energie en een beter immuunsysteem. Het hormoon wordt ook verondersteld om het geheugen te verbeteren, verhogen libido te verbeteren slaapstoornissen, verban depressie en zelfs omkeren osteoporose.

Side Effects

Hoewel de voorstanders van HGH beweren dat het alleen bij overmatig gebruik die bijwerkingen kunnen optreden, anderen voorzichtig voorkomen dat het vanwege de vele bijwerkingen in verband met het. Een voorwaarde als acromegalie bekend is de meest voorkomende bijwerking. Waarbij overgroei gezichts bot en bindweefsel, acromegalie leidt tot een veranderd uiterlijk, bestaande uit een overhangende kaak en benige wenkbrauwen. Wat meer is deze medische aandoening kan leiden tot verdere problemen, wat leidt tot een vreemde groei van handen en voeten met overmatige haargroei in het hele lichaam. Ironisch genoeg, deze afwijking verkort dan verlengt de levensverwachting, wat resulteert in een vroegtijdige dood, een andere bijwerking. HGH kan ook leiden tot een vergroot hart en nieren, die het leven kan bedreigen. Omdat uw lever wordt gedwongen om harder met HGH te werken in je bloedbaan, waarbij het hormoon kan leiden tot beschadiging van de lever, evenals het kwetsen van de schildklier. Lage bloedsuikerspiegel, met de kans op een diabetische coma is een andere bijwerking. Door de bijwerking van extreme waterretentie, kan verstopte hartfalen optreden. Andere bijwerkingen zijn hypertensie (hoge bloeddruk), carpaal tunnel syndroom, stijve gewrichten en spieren, en gevoelloosheid in handen en vermoeidheid.

Waarschuwing voor allergische reacties

Zelfs als je in goede gezondheid, raadpleeg dan uw arts voordat u HGH. Ook de hoogte van eventuele allergische reacties op het hormoon, zoals borst of keel, huiduitslag of jeukende huid. Fabrikanten van HGH beweren het hormoon is veilig als het wordt gegeven onder toezicht. Echter, er is een prijs die moet worden betaald voor dat toezicht. Daarom vaak mensen injecteren van het hormoon met valse producten kopen tegen lagere prijzen. Echter, ze hun leven riskeren om dat te doen. Door het delen van naalden om uzelf te injecteren met HGH, je een hoog risico op de overdracht van een aantal van de meest dodelijke bloed overdraagbare virussen bekend, zoals het AIDS-virus draaien.

Soorten

HGH kan komen in vele vormen. Bijvoorbeeld, kunt u een recept van uw arts krijgen voor injecties van het, of u kunt ook een over-the-counter supplement dat het lichaam de natuurlijke productie van het hormoon verhoogt nemen. Naast capsules, HGH komt ook in sprays, poeders en bruistabletten.

Misvattingen

Sommige atleten die HGH gebruikt hebben geloofd hebben dat het gebruik van HGH verbetert spieren en uithoudingsvermogen. Echter, alleen het verbeteren van kracht hoeft niet per se te verbeteren atletische prestaties. Ze geloven dat de mythe dat de spiermassa resultaten van het nemen van HGH. Maar spiermassa is het resultaat van juiste training en voeding, dan steroïden en HGH supplementen. Met andere woorden, moet HGH nooit worden vervangen door het harde werk van training en voeding.