Griep Symptomen van Kids

Griep Symptomen van Kids

Hoewel mensen kunnen worden geslagen met Influenza (algemeen bekend als "de griep") elk moment van het jaar, het komt vaker voor tijdens de koudere maanden. Kinderen die in de school kan gemakkelijk passeren kiemen heen en weer, en het is gemakkelijk voor hen om ziek. Als u probeert om te onderscheiden of een kind heeft de griep of gewoon een verkoudheid, zijn er verschillende symptomen die u kunt kijken voor. Griep symptomen beginnen meestal te verschijnen 2-3 dagen nadat een kind is blootgesteld aan het griepvirus en plotseling optreden.

Koorts

De meest voorkomende griep symptoom is koorts. Koortsen optreden wanneer je lichaam werkt om te vechten tegen de ziektekiemen. Koorts van een kind zou kunnen oplopen tot 104 graden Celsius temperaturen hoger dan 105 graden F. kan gevaarlijk zijn, en is het raadzaam om een ‚Äč‚Äčarts te raadplegen als de temperatuur van het kind klimt dit hoog. Kinderen met koorts ook vaak ervaren rillingen. Behandel de koorts door het uitvoeren van een lauw bad voor het kind en het toevoegen of verwijderen van lagen kleding, afhankelijk van het feit of hij warm of koud. Je zou ook kunnen overwegen om je kind een over-the-counter pijnstiller zoals kinderrechten kracht paracetamol of ibuprofen.

Keelpijn

Wanneer een kind klaagt over een zere keel, is het mogelijk dat het slechts een deel van een verkoudheid. Echter, indien vergezeld van andere symptomen, kan dat betekenen dat ze heeft de griep. Een jeukende, kriebelende keelpijn kan hinderlijk om kind te zijn, en het zou zelfs moeilijk zijn voor haar om te slikken. Warme vloeistoffen kunnen helpen verzachten de pijn die een zere keel begeleidt. Saltwater gargles kan verlichting geven, als goed.

Droge Hoest

Omdat het virus tast de bovenste luchtwegen, kinderen die de griep hebben vaak last van een hoest. Wat onderscheidt het type hoest door de griep van het type door de verkoudheid slijmproductie. Kinderen die de griep zal een droge, droge hoest hebben.

Hoofdpijn

Milde tot ernstige hoofdpijn komen vaak voor bij kinderen die hebben de griep. Ze kunnen worden behandeld met een over-the-counter pijnstiller, als het kind klaagt over pijn.

Misselijkheid

Braken en misselijkheid zijn andere griepsymptomen. Als kind braken, is het belangrijk om hem goed gehydrateerd, hoewel het moeilijk kan zijn om de vloeistof te houden. Het drinken van vloeistoffen is belangrijk om uw kind te houden van steeds uitgedroogd.

Diarree

Als uw kind is het hebben van diarree, een teken dat ze de griep zou kunnen hebben, haar aanmoedigen om water en andere vloeistoffen te drinken om uitdroging te voorkomen.

Malaise

Kinderen die de griep zijn vaak lusteloos en hebben niet veel energie. Het beste is om ze te laten rusten en, indien mogelijk, de slaap. Vermoeidheid en vermoeidheid kan duren voor een paar dagen als het lichaam vecht tegen de infectie.