Griep symptomen bij volwassenen

Influenza kan dodelijk zijn in sommige gevallen met name voor mensen met een gecompromitteerd immuunsysteem, zoals HIV slachtoffers, de ouderen en de zeer jonge. Griepprikken zijn beschikbaar op bepaalde tijden van het jaar om de griep te voorkomen of de ernst van de aandoening te verminderen. Spotting griepsymptomen wanneer je ze hebt kunnen helpen bij het verminderen van de verspreiding van influenza door een verblijf binnenshuis en het verzorgen van jezelf.

Effecten

Griep symptomen bij volwassenen onder andere een hoge koorts en bezwete uiterlijk. De griep patiënt kan de koude rillingen hebben, ook al is de kamer warm. Extra dekens kan nodig zijn om te compenseren totdat de koorts breekt.

Kenmerken

Algemene spierpijn en pijn vooral in de gewrichten en de schouders en rug. De griep patiënt kan lusteloos voelen en willen blijven in bed en slapen.

Overwegingen

Blozen in het gezicht is een gebruikelijke teken van de griep samen met een hoofdpijn en een zere keel. De ogen kunnen verschijnen waterig en rood en de lijder ziet er ziek.

Hoest

Een droge hoest kan gepaard gaan met griep symptomen samen met een rode loopneus. Zwakte kan ernstig genoeg zijn dat de lijder onvast op zijn voeten kan zijn en steun nodig hebben om te lopen naar de badkamer.

Betekenis

De griep patiënt kan sneller dan normaal ademen doordat ze koortsig. Als de koorts stijgt tot boven 102 graden F ondanks het feit dat bepaalde medicijnen om koorts te verlagen, kan een reis naar het kantoor van de dokter nodig. Als de symptomen langer dan 6 dagen duren zonder het krijgen van een betere of als kortademigheid is opgevallen, bezoek van een arts wordt aanbevolen.

Waarschuwingen

Complicaties kunnen zich ontwikkelen in bepaalde hoog-risicogroepen, zoals mensen met diabetes, zwangere vrouwen en chronische aandoeningen van de longen, zoals Chronic Obstructive Pulmonary Disease (COPD). Astmapatiënten en mensen met cystic fibrosis of hartpatiënten lopen risico en moeten worden bekeken voor complicaties.

Remedies

Volop heldere vloeistoffen moeten worden aangemoedigd om de griep lijder gehydrateerd te houden. Over-the-counter remedies en de ernst van de symptomen te minimaliseren. Zuivelproducten moet worden vermeden bij griep-patiënten met hoge koorts.