Gratis teennagel Fungus Cures

Schimmelinfecties komen vaak voor in de cijfers van de hand en voet. De schimmel die groeit op de nagel veroorzaakt door dermatofyten schimmels groep. Het voedt zich met de keratine algemeen aangetroffen op de teennagel en meestal broedt op de teennagel. Er zijn verschillende behandelingen voor de schimmel; deze vorm van schimmel kan veilig worden behandeld - goedkoop - thuis.

Apple Cider Vinegar

Schimmelinfecties meestal blijken hardnekkig te zijn en kan herhaaldelijk worden weergegeven als een zorgvuldige zorg is niet genomen. De teennagel kan besmet worden van sportscholen, douchecabines en eventuele vochtige omgeving. De schimmel veroorzaakt verkleuring van de nagel en, als de juiste behandeling niet is gegeven, kan het pijnlijk zijn. Een bewezen huis remedie is het weken van de voet in een warm waterbad na het toevoegen van wat appelazijn. De azijn is een onderdeel van elke pantry dus zou heel goedkoop zijn. Gebruik 2 delen azijn en 1 deel water. Geniet van 3 keer per dag en blijven een week nadat de symptomen verdwijnen. Zorg ervoor dat de voet droog blijft. De beste manier om dit te doen is gebruik maken van een papieren handdoek om de voet te drogen.

Waterstofperoxide

Een ander huis remedie is het weken van de voet in waterstofperoxide. Neem 2 delen waterstofperoxide en voeg 1 deel warm water. Weken gedurende 25 tot 30 minuten 3 keer per dag en verder een week nadat de symptomen van de schimmelinfectie vervagen. Als alternatief kan de patiënt genieten van een katoenen bal in waterstofperoxide en direct toe te passen op de teennagel met zorgvuldige aandacht voor het gebied tussen de cijfers. Zorg ervoor dat de voet wordt droog gehouden.

Listerine en Red Pepper

Teennagel schimmelinfecties zijn behoorlijk eigenwijs, maar het gebruik van natuurlijke remedies, hoewel pijnlijk, kan effectief blijken. Een dergelijke oplossing is rode peper. Neem 1 theelepel. rode peper en royaal douse de teen elke nacht. Bind het met gaas en neem het uit in de ochtend. Herhaal elke nigh, het bijhouden van de teennagel droog in de ochtend.
Een andere oplossing is het gebruik van Listerine mondwater. Neem een ​​katoenen bal en royaal nat in Listerine en toepassen op de nagel een paar keer per dag. De infectie begint bijna onmiddellijk verbeteren.