Gratis home remedies voor zure reflux

Acid-reflux ziekte kan af en toe een optreden of een chronische aandoening, waarbij u regelmatig aanvallen van brandend maagzuur, misselijkheid, hoesten en oprispingen kunnen ervaren zijn. Tal van medicijnen (recept en over-the-counter) zijn beschikbaar om de zuurproductie te verminderen en te stoppen symptomen. Maar als je liever thuis remedies, er zijn tal van manieren om zure reflux te verlichten en schade aan de slokdarm te voorkomen.

Dietary Wijzigingen

Acid reflux is direct gerelateerd aan voeding en eetgewoonten. En vaak, eenvoudige veranderingen voldoende te verminderen of volledig stoppen symptomen. Home remedies zijn onder andere te herkennen voedingsmiddelen en dranken die symptomen zoals cafeïnehoudende en alcoholische dranken, vet voedsel, kruidig ​​voedsel, chocolade en pepermunt veroorzaken. Controle van uw symptomen kunnen omvatten af ​​te zien van uw favoriete drankjes en maaltijden. Echter, veranderingen in het dieet zijn cruciaal omdat chronische zure reflux ziekte een tal van andere problemen, zoals erosie van de slokdarm en bepaalde vormen van kanker (mond, keel en slokdarm) kan veroorzaken.

Gezond lichaamsgewicht

Overeten en het meenemen van extra kilo's is een ander zuur-reflux trekker. Overtollig lichaamsvet verhoogt de druk of spanning in de buik. Drukkrachten maagzuur uit de buik en de slokdarm; en dit antwoord brengt op symptomen zoals hoesten, brandend maagzuur en braken. Afvallen op uw zure reflux te beheren. Wijzig uw dieet (vermindering van het vetgehalte en de consumptie van geraffineerde koolhydraten te beperken), en zoeken naar manieren om de activiteit of oefening in je normale routine te integreren. Sporten, beginnen met sporten, fietsen of een wandeling rond het blok.

Sleep Habits

Omdat het zuur-reflux symptomen hebben de neiging om hinderlijk geworden liggend, sommige patiënten proberen om de symptomen te beheren door te slapen met meerdere kussens om hun hoofd te verheffen. Terwijl elevatie is de sleutel tot het beheersen van de symptomen en het houden van zuur in de maag, kussens zijn niet effectief, en je nodig hebt om iets zoals een hout of cement blok te plaatsen onder de voorste bedposts om het bed te verhogen met 6 "-om-9." Samen met deze techniek, een verblijf in een staand of rechtop na de maaltijd kan de symptomen van reflux ziekte te stoppen.