Gratis Home Remedies voor Oorpijn

Oorpijn zijn zelden levensbedreigend, maar kan zeer pijnlijk zijn. Vaak veroorzaakt door infecties kan oorpijn omvatten acute pijn in het oor gebied, zwelling, ontsteking en koorts. Permanent gehoorverlies kan optreden als een oorpijn is onbehandeld. Er zijn een aantal gratis home remedies die kunnen helpen genezen oorpijn, maar als het probleem niet reageert op de thuiszorg, moet u een arts raadplegen.

Dieet

Drink 8 tot 10 glazen water per dag. Keeping gehydrateerd is belangrijk, vooral wanneer een oorpijn gepaard gaat met koorts. Elimineer alle zuivelproducten uit je dieet, omdat ze de neiging om slijmafscheiding veroorzaken. Vermijd vruchtensap, gefrituurd voedsel, suiker en MSG als je oorpijn. Deze voedingsmiddelen kunnen verergeren de oorpijn.

Remedies

Slapen met je hoofd gestut op een kussen. Dit zal helpen stoppen met de vloeistof in de oren van het aftappen langs de achterkant van je keel. Drainage kan irritatie veroorzaken in de keel en de verspreiding van een infectie. Leg een warme verwarming pad (niet te heet) of warme kruik over het oor om te helpen met de pijn.

Tea Tree Oil Remedy

Doe twee druppels tea tree olie in je haar pijn oor met een pipet voor het slapen gaan. Leg losjes een watje in het oor aan de tea tree olie te houden in de gehoorgang. Verwijder de katoen in de ochtend. Zet twee druppels waterstofperoxide in het oor. Lig op je zij met je aangedane oor omhoog. Laat de peroxide bubble minstens op minuut. Gebruik een wattenstaafje voor het oor schoon. Spoel het oor met twee druppels appelazijn. De azijn als een antiseptisch. Doe deze behandeling maximaal vijf nachten om te genezen uw oorpijn.

Zwemmer's Ear Remedy

Meng 1 ounce appelazijn met 1ounce isopropylalcohol in een druppelflesje. Plaats twee druppels in elk oor na het zwemmen aan het water te zitten in de oren te drogen.