Gratis Home Remedies voor de droge schilferige huid Facial

Droge en schilferige huid op je gezicht kan jeukende en geïrriteerd raken en zorgen dat je zelfbewust over je uiterlijk te voelen. Hoewel je veel over-the-counter en recept behandelingen voor de droge gezichtshuid kan vinden, kan huismiddeltjes zijn goedkoper en veiliger voor de gevoelige huid. Volgens de Mayo Clinic en het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde, gratis home remedies voor een droge en schilferige huid van het gezicht omvatten natuurlijke moisturizers en bepaalde voedingsmiddelen.

Plakt

U kunt mixen een pasta van ingrediënten gevonden in uw keuken, zoals fijngemalen havermout of baking soda gemengd met warm water en toegepast op je gezicht voor 15 minuten, om uw huid te hydrateren.

Oliën

Natuurlijke oliën die je kan koken, zoals olijfolie of koolzaadolie kan worden gewreven in je gezichtshuid om droogheid en schilfering te verminderen.

Extracten

Als u een aloë vera plant of een kruidentuin met munt of kamille, kunt u een uittreksel of thee uit de bladeren te bereiden en te gebruiken om je gezicht te spoelen, die roodheid en irritaties veroorzaakt door een droge en schilferige huid van het gelaat kan verminderen.

Foods

Het eten van voedingsmiddelen die veel omega-3 vetzuren, zoals vis, soja en amandelen hebben kunnen schilfering en droogheid te verminderen in je huid, of u kunt een dagelijkse vitamine of supplement met omega-3 te nemen.

Hydratatie

Het drinken van veel niet-alcoholische, niet-cafeïnehoudende dranken zoals water en vers fruit of groente sap kan je huid hydrateren van binnenuit en zorgt voor een natuurlijke anti-oxidanten om je huid gezondheid te verbeteren.

Steam

Het doorbrengen van tijd elke dag in een stomende badkamer of het houden van uw gezicht in de buurt van een kopje heet water kan vocht toe te voegen aan uw huid en vermindert droogheid en schilfering op je gezicht.