Gratis Hjem Løsning for hårvækst

Selv om det er naturligt at miste en håndfuld hår hver dag, da det håndfuld fører til totter eller klumper, du begynder at bekymre sig om tyndere hår. I sådanne tilfælde, og for dem, der har mindre hår på hovedet, er der et par hjemmelavede løsninger, der kan hjælpe på situationen.

Hovedbundsmassage Retsmidler

Den mest grundlæggende hjem afhjælpe er massage med kokosolie. Gnid din hovedbund intenst i cirkulære bevægelser med kokosolie. Vask dit hår bagefter. Den masserende bevægelse hjælper med at forbedre blodcirkulationen, der hjælper med hårvækst, mens kokosolie giver næringsstoffer og mineraler, der beskytter hårsækken. Du kan også tage tre til fire kopper kokosolie og kog det med nogle amla, fås i enhver indiske købmand. Filter og gemme til hovedbund massage tre gange om ugen for hårvækst stimulering og hårtab forebyggelse. I tilfælde af du ikke kan finde amla, brug kokosmælk, i hvilket tilfælde du ikke behøver at koge det. Bare hælde frisk kokosmælk - ikke den dåse sort - på din hovedbund og massage forsigtigt. Holde det på i mindst 30 minutter og derefter shampoo det ud. En blanding af ricinusolie og kokosolie er også en stor tonic for hovedbundsmassage at forbedre væksten af ​​hår. Lad blandingen på dit hår for omkring en time før afvaskning. (Castor olie er en klistret, tung stof, så gælder det i moderate mængder.) Massere hovedbunden med mandel olie kan fremme hårvækst og forhindre hårtab, også. Et af de hyppigste hårvækst retsmidler på det indiske subkontinent er at koge en kop sennepsolie med fire spsk. af tørret eller frisk henna blade. Denne blanding filtreres derefter i en flaske og anvendes til en daglig hovedbundsmassage. Dette er stadig en af ​​de mest betroede metoder til at stimulere hårsækkene til at vokse.

Andre hjem retsmidler

Lav en saft fra bladene af lucerne og frisk spinat og drikker det hver dag. Dette giver næringsstoffer for at bevare dit hår sundhed og styrke hinanden og er godt for hele dit immunforsvar. Et andet middel hårvækst shampoo, der indeholder silica, som kan stimulere hårvækst, forhindre hårtab, og også give dig stærkere negle og knogler.

Sunde Practices

For sunde hår og reduktion af spaltede spidser, få dit hår trimmet hvert par måneder. Dette fremmer også hurtigere vækst. Medtag masser af grønne grøntsager i din daglige måltider og undgå tobak og alkohol. Vask dit hår ikke mere end to eller tre gange om ugen og ikke bruge alt for mange styling produkter, da disse kan berøve håret af dens vitale naturlige olier.