Gratis Health Care for Mental Ziektes

Het vinden van gratis gezondheidszorg voor psychische aandoeningen is moeilijker in moeilijke economische tijden. De diensten zijn beschikbaar, echter, en elke staat biedt zorg voor mensen met een psychische aandoening. Gratis medicatie is beschikbaar via klinieken, net zoals steun voor familieleden.

Betekenis

Als je leeft op of onder de armoedegrens, de gezondheidszorg voor een psychische aandoening is beschikbaar op een fee-to-free basis. -Provincie gefinancierde programma's bieden gezondheidszorg voor psychische aandoeningen of je niet kunt betalen of niet.

Geografie

Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services biedt links naar alle faciliteiten in het hele land aan de Substance Abuse en Mental Health Services Administration (SAMHSA) site, samen met een lijst van meldpunten voor degenen die in de onmiddellijke behoefte aan hulp. U kunt links naar graafschap GGZ voorzieningen in de sectie "Resources" te vinden.

Publicaties

Het National Institute of Mental Health (NIMH) biedt publicaties aan familieleden van hen die geestelijke ziekten te helpen. Het NIMH geeft ook informatie over lokale en nationale programma's die beschikbaar zijn om te helpen met psychische aandoeningen zijn.

Uitrusting

Ziekenhuizen, provincie geestelijke gezondheidszorg, ziekenhuizen en andere organisaties bieden steungroepen voor mensen met psychische aandoeningen en hun familieleden. De Nationale Alliantie op Geestesziekten (NAMI) geeft een opsomming van groepen in het hele land (zie "Bronnen").

Geneesmiddel

Diverse fabrikanten van medicijnen voor psychische aandoeningen bieden gratis diensten aan degenen die niet kunnen betalen. De faciliteiten die fee-gratis diensten voor geestelijke gezondheidszorg bieden voor geesteszieken kunnen de formulieren toe te passen bieden. De link is in de paragraaf "Bronnen".