Gratis Gidsen voor gezond eten

Gratis Gidsen voor gezond eten

Goed eten en gezond zijn niet duur overleg of dure literatuur vereisen. Als gezond eten is het doel, een schat aan middelen zijn op het internet en in je eigen stad, allemaal gratis. Terwijl de gratis gidsen soms bevorderen wat we denken we al weten, neem een ​​kijkje bij hen toch - bieden allemaal realistisch en makkelijk te bereiken tips, de basis van elke gezonde voeding.

Eet goed en Be Confident

"Het College gids om gezond eten en fit te blijven" van Fitness Magazine is een goed afgeronde gids gericht op studenten. Echter, deze gids barst van de gezonde tips bruikbaar buiten het leven op de campus. Het biedt tools waarmee calorie behoeften te evalueren, schatten het aantal verbrande calorieën tijdens het sporten, en het berekenen van een gezond gewicht op basis van de BMI. Het bevat een overvloed aan voorwerpen gericht op alle facetten van het leven - de inpassing in workouts in een drukke agenda, hoe om te winkelen voor gezonde artikelen in de supermarkt, en suggesties voor intelligente snacken.

Gezond eten, Minimal Help

Gezond eten gids HelpGuide.org biedt simplistisch advies, maar laat je niet misleiden door zijn directheid. De genoemde tips zijn beproefde manieren om zelfs de ergste dieet te zetten in een gezondheid gerichte levensstijl. Zelfs als je denkt dat je het al eerder gehoord, het nemen van een tweede blik op de informatie in deze gids is de moeite waard. Het biedt beknopte, rationele suggesties die echt werken.

Het creëren van nieuwe piramides, Debunking Oude Mythen

Van de Harvard School of Public Health komt een gids die evalueert en ontleedt de traditionele voedselpiramide. "Eten Piramides: Wat moet je echt eten?" verklaart niet alleen de gebreken van het "oude" systeem, gaat het verder uit te weiden over de voordelen en risico's van de verschillende elementen binnen. Dit is een uitstekende bron voor verdere gratis onderwijs over wat we eten, waarom we moeten (of niet mag) eten, en de geschiedenis van de piramide zelf.

Scan Your City

Scan de stad. Vrije middelen worden zowat overal waar je kijkt, en er zijn een aantal belangrijke plaatsen om eerst te kijken. Uw lokale Health Department moet brochures of educatief materiaal met betrekking tot dieet en voeding hebben; vraag een receptioniste voor deze gratis materialen. Het kantoor van uw arts moet ook in staat zijn om middelen vrij te bieden met betrekking tot gezonde voeding, waaronder educatieve hand-outs die een grote verscheidenheid van onderwerpen die betrekking hebben op de voeding zaken, zoals het verliezen van gewicht, gezondheidsrisico's en meer. Als u op zoek bent naar een grotere verscheidenheid of meer diepgaande lectuur, controleer uw lokale bibliotheek. Hoewel er een groot aanbod van verouderde materiaal, waaronder boeken die nu-betwiste diëten te bevorderen, kan het gebruiken als een kans om meer te leren over de basisprincipes van de menselijke vorm en wat ons lichaam nodig heeft.