Gratis Chinese Home Remedies

Gratis Chinese Home Remedies

De traditionele Chinese geneeskunde is gebaseerd op de overtuiging dat onevenwichtigheden in je qi (chi) verstoren de natuurlijke stroom van energie en kan leiden tot ziekte of ongemak. Door evenwicht brengen van de energie door middel van kruiden, acupunctuur en acupressuur, genezende voedingsmiddelen, en Qigong oefeningen, zul je vitaal en gezond te blijven. Hoewel het een goed idee om een ​​overleg met een traditionele Chinese geneeskunde arts moet eerst een evaluatie te krijgen, niet alle Chinese remedies vereisen dat u een TCM arts te bezoeken. Probeer bepaalde remedies thuis voor specifieke aandoeningen.

Misselijkheid Relief

Gember is een krachtige wortel gebruikt in de Chinese geneeskunde om te helpen met misselijkheid en maagklachten. U kunt een stuk van verse of gekonfijte gember kauwen of bereiden van een ginger drankje. Om een ​​simpel drankje gevonden op Health Status.com bereiden, je verse gember, bruine suiker en water nodig. Plaats 02:58 gember sneetjes in een beker. Giet kokend water over de gember. Je kunt bruine suiker aan de drank zoeter te voegen als je zou willen. Zwangere vrouwen kan verlichting van ochtendmisselijkheid met gember.

Koude Remedy

In de Chinese geneeskunde, kan het gebruik van warme en koude gerechten te genezen. Voor een koude die zonder geassocieerde koorts heeft, eten en drinken warm of heet voedsel vooral sterke smaken. Op de Vitaminen voor Volksgezondheid website, wordt voorgesteld om noedels te koken en voeg gember en verse ui. Eet deze maaltijd en rust dan daarna.

Verbeter Beauty

Met behulp van Chinese data, zoete rijst en longan fruit, maak een traktatie voor uw gezondheid en schoonheid te voeden van binnenuit. Dit recept komt uit het boek "Ancient Healing voor Moderne Vrouwen" door Dr xiaolan Zhao, CMD Het vereist 6 kopjes water, 1 kopje zwarte zoete rijst (gewassen), 1/2 kop longan fruit, 10 Chinese data, 2 eetlepels ruwe suiker en 1/2 inch verse gember geschild en in dunne plakjes. In een grote pan met dikke bodem, combineer water, rijst, longan fruit, dadels en ruwe suiker. Breng ingrediënten aan de kook op matig vuur. Zet het vuur lager en laat twee uur, af en toe roeren. Garneer met gember.

Verleng Levensduur

Lopen achteruit is een eenvoudige techniek voor het verbeteren van duurzaamheid en gezondheid. Veel Chinese en Japanse mensen doen regelmatig deze oefening. Achteruitlopen benadrukt verschillende spiergroepen en bevordert verhoogde uithoudingsvermogen. Als u ervoor kiest om achteruit te lopen, te beginnen door het nemen van 10 stappen achteruit op een recht en glad oppervlak. Zodra je je comfortabel voelt, begint langzaam achteruit te lopen op een vlakke ondergrond zoals een verharde weg of spoor.

Lessen menstruatiepijn

Gebruik acupressuurpunten om de pijn van de menstruatiepijn te verlichten. Er zijn verschillende aanbevolen acupunten vast te houden. Men stelde bij Alternatieve MD.com heet San Yin Jiao (Milt 6). Om het te vinden, zet je vingers op je enkel. Move up ongeveer drie centimeter op de kuit. Plaats nu een of twee vingers op dit gebied. Breng voldoende druk om een ​​sensatie te voelen, maar niet zoveel dat je vingers zich ongemakkelijk voelen. Houd gedurende enkele minuten en vervolgens de greep los.

Constipatie Relief

Het drinken van een honing thee is een Chinese methode voor het elimineren constipatie, volgens het prikkelbare darm syndroom website Matthew Scott's. Vermijd ook bepaalde voedingsmiddelen, zoals zuivel of kruidig ​​voedsel voor een goede darmwerking te garanderen. Koffie en cafeïne kan ook bijdragen aan vraagstukken darm.