Gratis Calorie Counting Gereedschap

Gratis Calorie Counting Gereedschap

Volgens het Massachusetts Institute of Technology, het geheim van het verliezen van gewicht is om te nemen in minder calorieën in een dag dan je verbrandt. Dit creëert een calorie tekort dat het lichaam dwingt opgeslagen energie verbranden, wat resulteert in gewichtsverlies. De beste manier om te weten of dat de calorie-tekort is ontstaan ​​is door het bijhouden van de calorieën in het voedsel dat je eet. Er zijn meerdere gratis bronnen online beschikbaar zijn voor het tellen van calorieën gemakkelijker te maken.

De Calorie Counter

Dit is een fundamenteel instrument voor het tellen van calorieën. Een rode doos toont een drop-down menu voor voedsel groepen en een zoekvak voor een bepaald levensmiddel. De resultaten zijn weergegeven in een gemakkelijk af te lezen label dat vergelijkbaar is met de voedingswaarde etiketten die op verpakkingen verschijnen ziet. Eten kan ook worden gebladerd door de groep of van populariteit. Echter, de site heeft meerdere advertenties dat de informatie moeilijk te zien kan maken.

Mijn Calorie Counter

Deze gratis tool biedt calorieën tellen, samen met een dieet en fitness tijdschrift, maar de registratie moet worden ingevuld voordat het tellen van calorieën tool kan worden gebruikt. Het registratieproces is een beetje moeilijk te navigeren, met vele speciale aanbiedingen om door onkruid. Eenmaal geregistreerd, kan een gebruiker toegang krijgen tot veel andere instrumenten om gewicht te volgen, deelnemen aan een community, zoek een fitness-database om het aantal verbrande calorieën door middel van specifieke oefeningen te vinden, en het eten databank voor het tellen van calorieën. Aan de andere kant, is het voedsel zoeken gebeurt op trefwoord, omhoog trekken van alle soorten voedsel die dat woord bevat, waardoor het moeilijk is om een ​​specifiek voedsel te vinden zonder een goede zoekterm.

Calorie Koning

Het eten databank voor dit programma is gratis, maar een lifestyle programma is beschikbaar voor een toeslag. De gratis calorieën tellen hulpmiddel zoekt voedsel op trefwoord weergeven van de resultaten op basis van relevantie waardoor het makkelijker om te navigeren. De tool laat ook zien hoeveel calorieën afkomstig zijn uit vet, eiwit en koolhydraten in elk voedsel. Een andere unieke functie is een kolom van oefening tips laten zien hoe om te branden uit het aantal calorieën het voedsel biedt.

Een Calorie Counter

Deze gratis tool kan de gebruiker zoeken in de USDA voeding database en geeft de volledige voedingswaarde feiten voor de gezochte voedsel. De resultaten zijn weergegeven gebaseerd op relevantie, zodat het specifieke voedsel gemakkelijk te vinden. Selecteer hoeveelheid en grootte en de resultaten worden weergegeven. Een gratis dagboek voedsel is ook voorzien voor geregistreerde gebruikers. Registratie is eenvoudig, en de lay-out van de site is schoon en helder met gebieden voor vaak gegeten voedsel en aangepaste voeding. Een voedingswaarde-etiket vergelijkbaar met die op de verpakking van levensmiddelen houdt bij welke dag de calorieën.

The Daily Plate

Een dienst Livestrong.com, deze tool zorgt voor de dagelijkse calorie aanbevelingen, evenals een calorieën tellen tool. Inschrijven is verplicht en de keuze om te upgraden naar een betaald lidmaatschap verschijnt voordat toegang wordt verleend. Dit keyword search trekt up foto's van het eten, waardoor het zeer gemakkelijk om goed te kiezen. Binnenkomst in de gratis eten log is ook gebruiksvriendelijk, zodat de gebruiker kiezen welke categorie het voedsel onder inclusief ontbijt, lunch, diner, snacks of pre-workout moet worden ingevoerd. Deze site laat zien hoeveel calorieën overblijven voor de dag en hoeveel zijn evenals verbrand geconsumeerd; de log verschijnt wekelijks en maandelijks informatie. Al deze informatie kan worden geëxporteerd naar een desktop. Een andere unieke optie is een hulpmiddel om een ​​recept in te voeren, het berekenen van calorieën per portie.

SparkPeople

SparkPeople biedt een calorie teller met een maaltijd planner als een onderdeel van de algehele gezonde leefstijl programma van de site. De registratie moet met het oog op toegang tot de tools die worden afgerond, maar eenmaal geregistreerd een aangepaste maaltijd plan is geschetst in de voeding tool. Opties om een ​​levensmiddel te vervangen of uit te schakelen in het menu kunnen gebruikers deze calorie teller personaliseren.