Gorgelen voor sinus infecties

Gorgelen voor sinus infecties

Bij de behandeling van een sinus-infectie, vaak de post-nasal drip kan je keel krassend en pijnlijk maken. Gorgelen oplossingen die kunnen helpen.

Functie

Gorgelen met bepaalde vloeistoffen kunnen helpen doden de bacteriën in de keel dat veel infecties van de sinussen veroorzaakt. Maar alleen gorgelen kan een sinus-infectie niet doden.

Soorten

Een zoutwater gorgelen is een van de meest populaire gorgelt voor sinus infecties en verkoudheid. Neem een ​​glas water en voeg keukenzout aan het glas. Hoeveel keukenzout dat u wilt toevoegen is volledig aan jou. Gorgelen totdat het hele glas leeg is. Apple cider azijn en water is een andere gorgelen oplossing die goed werkt voor sinus infecties. De smaak is harder dan een zoutwater gorgelen. Een andere gorgelen oplossing is mierikswortel, honing en water. Neem een ​​theelepel honing, mierikswortel en een 8 ounce glas water en gorgelen de oplossing totdat het glas is afgewerkt. Dit gorgelen oplossing is de ergste proeverij van alle drie, maar het heeft wel voordelen.

Time Frame

De beste tijd om je gorgelen doen is bij het begin van de infectie. Eens gorgelen zal uw bijholteontsteking niet doden. Je zou het moeten doen een paar keer per dag, in de loop van uw infectie.

Voordelen

Uw keel zal beter direct na gorgelen voelen, hoewel de resultaten tijdelijk kan zijn. Een appel cider azijn gorgelen daadwerkelijk helpt sinus congestie, het afbreken van het slijm, zodat u duidelijker kan ademen.

Overwegingen

Als u per ongeluk een deel van de oplossing te slikken, alle ingrediënten zijn goed voor inname.