Good Health Insurance Met een lage Aftrekbare voor een alleenstaande

Good Health Insurance Met een lage Aftrekbare voor een alleenstaande

Gezien de steeds toenemende kosten van de gezondheidszorg, ziektekostenverzekering is een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Recepten, doktersbezoeken, hospitalisatie ... het komt allemaal neer, en het voegt tot veel. Het aftrekbaar, of het bedrag dat u betaalt uit eigen zak voor de ziekteverzekering betaalt voordelen, kan overal variëren van niets tot duizenden dollars. De maandelijkse premie kan sterk variëren, ook. Families kan duur zijn om te verzekeren; singles zijn meestal de minst dure, afhankelijk van leeftijd en gezondheid, natuurlijk. Dit kan een goede ziektekostenverzekering plannen met een laag eigen risico een beetje meer binnen het bereik van een enkele persoon te zetten.

Ouderlijke Dekking

Als je 26 jaar of jonger, kunt u verblijven op de ziektekostenverzekering van je ouders. Dit is niet het ideaal voor studenten of afgestudeerden die willen onafhankelijk zijn, maar slikken uw trots kan de toegang tot betaalbare dekking te bieden. Dit is misschien niet een optie zijn, hoewel, als je toegang hebt tot dekking via uw werkgever.

Werkgever Dekking

Volgens Healthinsurance.org, 57% van de Amerikanen krijgen hun ziektekostenverzekering via hun werkgever. In het algemeen, de werkgever dekking is lager in premies dan individuele dekking, vooral als je single bent en gewoon die jezelf. Werkgever plannen zijn meestal lage aftrekbaar, en kunnen zorgorganisaties (Health Maintenance Organizations) of OEP (Preferred Provider Organizations). Werkgever dekking wordt ook gegarandeerd, dus zelfs als je een gezondheidstoestand, kunt u nog steeds in aanmerking komen.

Individuele Dekking

U kunt ook lage aftrekbaar, kwaliteit ziektekostenverzekering te kopen via een makelaar of rechtstreeks van een verzekeringsmaatschappij. Er zijn tal van websites die meerdere offertes aan te bieden, zodat u gemakkelijk kunt vergelijken. Besteed aandacht aan het eigen risico, de maandelijkse premie, en het type netwerk. Ziektekostenverzekering wordt geregeld door elke staat; als u op zoek bent naar informatie over de bedrijven die u overweegt, contact uw staat van dienst van de verzekering. Er zijn ook ratings bedrijven zoals AM Best. die voorzien in onafhankelijke ratings van verzekeringsmaatschappijen.

Medicaid

Als je echt financieel worstelen en zwanger bent, kinderen krijgen of een senior zijn, moet u overwegen het aanvragen van Medicaid. Medicaid wordt gezamenlijk gefinancierd door de federale overheid en uw staat; richtlijnen voor het inkomen en die worden gedekt kunnen verschillen per staat. In het algemeen, Medicaid is zeer uitgebreid, zonder premies en een zeer laag risico en co-betaalt. Uw provider keuzes kan beperkter, omdat niet alle artsen accepteren Medicaid zijn, maar als je met financiële problemen, kan het een significant verschil te maken. Om te solliciteren, neem dan contact op met uw plaatselijke sociale dienst of Medicaid kantoor.