Good Foods voor hardlopers om te eten om gewicht te verliezen

Good Foods voor hardlopers om te eten om gewicht te verliezen

"Runner's World" waarschuwt dat 100 extra calorieën per dag kan oplopen tot een gewichtstoename van 10 pond. in een jaar. Lopers moeten genoeg eten om hun runs brandstof, maar niet te veel eten, omdat ze denken dat ze uitgeoefend genoeg van het lopen. Uw eetgewoonten moeten overeenkomen met uw lopende gewoonten. En, als je wilt om gewicht te verliezen, moet je zorgvuldig balanceren uw voedselinname met uw calorie-uitgang door te kiezen wat je goed eet.

Koolhydraten

Volgens de "Runner's World", koolhydraten moet ongeveer 50 procent van de calorieën in uw dieet. De beste bron van koolhydraten zijn groenten en laag-zetmeel groenten zoals appels, bananen, wortelen en asperges. Wees voorzichtig bij het eten van alle andere koolhydraten, waaronder high-zetmeel groenten, pasta, rijst, brood, muesli en crackers.

Eiwit

"Runner's World" merkt dat eiwit 25 procent van de calorieën in uw dieet zou moeten zijn. Magere eiwitten is het beste, maar als u kiest voor vettere eiwitbronnen, minder eten. Magere eiwitten bevatten kip of kalkoenfilet, schelpdieren en eiwitten. Vettere eiwitbronnen bevatten hotdogs, varkensvlees en zuivelproducten.

Vetten

Vetten zijn een belangrijk onderdeel van gezond eten, en "Runner's World" beveelt het eten van 25 procent van je calorieën uit vet. Sommige van de beste keuzes zijn volledige vetten zoals olijfolie, avocado's en olijven. Noten zijn ook een rijke bron van vetten.

Vloeistoffen

"Health Women's" adviseert het houden van uw vochtinname tot water, koffie, thee en magere melk. Veel dranken bevatten calorieën die gemakkelijk kunnen pakken op extra gewicht.