Golf & Artritis

Golf & Artritis

Artritis interfereert met je leven en je activiteiten, want het maakt je gewrichten opzwellen en stijf worden. Dr Nathan Wei adviseert golfers, met name degenen die artritis, stretch hebben voor en na het spelen van een rondje golf, die enkele van de artritis pijn die kunnen optreden tijdens het spelen van golf en daarna moeten elimineren.

Rekken en versterken

Hand en pols spierversterkende oefeningen zal helpen verlichten van de pijn van artritis en het verbeteren van uw golfspel. Strek uw vingers voor het spelen. Dit zal helpen.

Behandeling

Medicalnewstoday.com merkt die hand artritis kan worden behandeld door een hand specialist geïncludeerd betrekking op de effecten van artritis. Artritis kan pest uw vingers, handen en polsen, die, indien onbehandeld, je kan dwingen om te stoppen met het spelen van golf.

Soorten

Een vorm van artritis is artrose, die de slijtage vorm van artritis die ouderen treft. Dit is een degeneratieve gewrichtsziekte. Het kraakbeen dat het bot oppervlakken bestrijkt in de gewrichten slijt en dit veroorzaakt pijn. Artrose ontwikkelt zich vaak in het midden gewricht van de vingers en aan de gezamenlijke in de buurt van uw vingertop. Het kan ook voorkomen in de basis van de duim en op het punt waar de pols en duim samenkomen. Je kan tederheid en zwelling naast stijfheid en een onvermogen om grip je golfclub merken.
Als u reumatoïde artritis heeft, kan het ontsieren uw vingers en handen, waardoor het onmogelijk voor u om grip items.

Hier krijg je een betere grip

Wanneer die lijden aan artritis en golfen kunt u vinden dat je handen pijn doen vreselijk na een ronde. Overweeg de aankoop van een stuk gegoten golf grips dat uw handen zal voorzien van extra demping. Deze handvatten zullen de schok die je handen ervaring bij het spelen van een rondje golf, die uw reumatische handen gewoon niet kunnen verdragen absorberen. Wanneer een grip heeft een zachter, makkelijker om grip dit resulteert in minder vermoeidheid van de hand en een betere controle over uw foto's te verwerken. De rubberen grip zorgt voor een goede schokabsorptie, wat leidt tot een vriendschappelijke of meer ergonomisch correcte grip en minder kans om uw artritis verergeren. De opbouw van de handgrepen aan je clubs om de stress die op je vingers wordt gezet elimineren.

Medicatie

Het nemen van anti-inflammatoire geneesmiddelen kan de pijn verlichten en de zwelling te verminderen. Sommige patiënten met artritis neemt voorgeschreven medicijnen of ontvangen cortisone-injecties om de pijn te verlichten.

Fysiotherapie

Een fysiotherapeut kan u voorzien van waardevolle tips over hoe ze anders kunnen bewegen, met name wanneer u gebruik maakt van uw handen - en dat omvat terwijl golfen - dat de druk en de pijn zal verlichten.