Golden Flower Chinese Kruiden

Golden Flower Chinese Kruiden

De Golden Flower Chinese Herb Company is een grote en gerespecteerde distributeur van Chinese kruiden. Het bedrijf verklaart het draagt ​​een groot aantal kruiden, te gebruiken door erkende beoefenaars van de traditionele Chinese geneeskunde. Omdat de kruiden zijn krachtige medicijnen en niet voedselingrediënten, hoeft het bedrijf niet te verkopen aan het grote publiek.

Geschiedenis van het bedrijf

Twee artsen van de oosterse geneeskunde, John Scott en Lorena Monda, begon Golden Flower Chinese Kruiden in 1990 Beide artsen beoefend acupunctuur en kruiden behandelingen voor aanvang van Golden Flower Herb Company. Het realiseren van een bron van pure, hoogwaardige kruiden (zonder additieven) ontbrak in de markt, besloten ze om de onderneming te beginnen.

Producten Gedragen

Het bedrijf verklaart het draagt ​​meer dan 700 verschillende extracten. Deze omvatten gegranuleerd en gedroogd formules. Ook heeft Golden Flower 95 speciale formules, die "in-house" blends zijn ontwikkeld. Golden Flower zegt het kan speciale formules, basis op verzoek van een arts te ontwikkelen. Golden Flower draagt ​​ook acupunctuur en medische benodigdheden, zoals naalden en cupping-eenheden.

Quality Control

Scott en Monda staat dat hun kruiden zijn additief vrij, de juiste soort, en getest op pesticiden of verontreinigingen. De kruiden zijn ook vers, omdat werkzaamheid verloren tijd. Het bedrijf betrekt hun kruid korrels van KPC Kruiden en hun actuele producten van Spring Wind Topical producten. Golden Flower vertrouwt deze twee bedrijven, opmerkend dat KPC voldoet aan Good Manufacturing Practices.

Geen Retail Sales

Golden Flower geen detailhandel aan de consumentenmarkt, omdat de kruiden zijn medicijnen en geen levensmiddelen. Ze verkopen alleen licentie clinici, en moet een kopie van uw staat licentie. Ze verkopen ook aan studenten van de Chinese geneeskunde, en moet een kopie van uw studentenkaart hebben. Bovendien is de aankoop en doorverkoop van hun producten aan de consumentenmarkt verboden.