Goede Protein Food Bronnen Dat Boost Metabolism

Voedingsmiddelen die een hoog eiwitgehalte hebben kunnen helpen bij het verbeteren van uw huidige stofwisseling zodat je calorieën te verbranden efficiënter. Als je stofwisseling is uit vorm vanwege verwaarlozing of slechte eetgewoonten, kunt u beginnen met het consumeren van uitstekende bronnen van eiwitrijke voedingsmiddelen om het probleem te verhelpen. Er zijn tal van eiwitrijke voeding bronnen om uit te kiezen, zodat u makkelijk de diversificatie van uw eiwitinname.

Waarom Eiwitten zijn goed voor je

Voedingsmiddelen met een hoog eiwitgehalte hebben belangrijke aminozuren die uw lichaam nodig heeft voor een gezonde groei; eiwit van invloed op de groei van uw organen, huid, haar, nagels en spieren. De juiste hoeveelheid eiwit kan je algemene gezondheid te verbeteren, maar het ontbreken van de noodzakelijke eiwitten of een overmaat van eiwitten kunnen nadelige effecten op het lichaam hebben. Als je eet te veel eiwitten, kunt u ketonen ophopen in uw systeem, waardoor uw lever en nieren te dwingen om over te werken om uw systeem te filteren.

U wilt ten minste een eiwitrijke voedselbron te integreren in elke maaltijd van de dag, evenals alle snacks die u verbruikt. Door de integratie van een goede bron van eiwitten in elke maaltijd, zult u in staat om de eisen van uw lichaam te voldoen, en je energie niveau zal sterk verbeteren. Bovendien, omdat het kost veel meer calorieën tot eiwitrijke voedingsmiddelen verteren, je gaat gebruiken 25 procent meer energie gewoon te verbranden het voedsel dat je verbruikt.

Hoeveel te consumeren

Volgens de Raad van Food and Nutrition van het Institute of Medicine, moet een kind hebben een eiwitinname dat is gelijk aan 5 procent tot 30 procent van hun totale calorie-inname. Volwassenen moeten 35 procent van de calorieën die bestaat uit eiwitten. Eiwitten kunnen worden verkregen uit een verscheidenheid van natuurlijke voedingsmiddelen en sommige atleten kiezen voor eiwitsupplementen extra energie als krachttraining. U moet bepalen uw noodzakelijke calorie-inname om het aantal gram eiwit je nodig hebt te bepalen.

Gebruik een calorie calculator om uit te vinden de juiste calorie-inname voor iemand van jouw leeftijd, lengte en gewicht. Vermenigvuldig de calorische inname van 0,35 tot het percentage calorieën u verbruikt die moet bestaan ​​uit eiwitten krijgen. Zodra u uw totale, delen door vier, want elke gram eiwit is gelijk aan vier calorieën. Bijvoorbeeld, als u vaststelt dat u nodig hebt om 2000 calorieën per dag consumeren, 35 procent van je calorie-inname is gelijk aan 700 calorieën. De totale, 700, gedeeld door 4, is gelijk aan 175 gram eiwit, dat je elke dag moet consumeren om een ​​optimale gezondheid te bereiken.

Bonen

Bonen van alle rassen zijn een fantastische bron van eiwitten; tuinbonen bevatten gewoon meer dan acht gram van natuurlijke eiwitten voor elke kop geconsumeerd; bruine bonen, ofwel gekookt of rauw, hebben 3,67 gram eiwit per kopje; verse lima bonen, als rauw, hebben 10,67 gram eiwit per kop, en een kopje rauwe Mung bonen bevat 3,13 gram eiwit per kopje. Bonen zijn ook een uitstekende bron van voedsel, omdat ze laag in calorische waarde, zijn vitamine verrijkt, zijn vet-vrij en zijn een goede bron voor vezels, ook. Het eten van ten minste één portie bonen een dag zal uw eiwitconsumptie te verhogen en zal een verdere verbetering van uw gezondheid.

Zaden en noten

Wil je een snack die is super hoog in eiwit? Start consumeren zaden en noten in plaats van snoep. Bijvoorbeeld één kopje hele amandelen heeft 30,4 gram eiwit; een kop geheel cashewnoten bevat 20.16 gram eiwitten; en een kopje gehakte walnoten heeft meer dan 29 gram eiwit per portie. Lijnzaad bieden u 30,22 gram eiwit per kopje, en zonnebloempitten hebben 32,79 gram eiwit per kopje geconsumeerd. U kunt noten en zaden aan een verscheidenheid van voedsel voor extra smaak en gemakkelijk uitbreiden eiwitwaarden.

Vlees en andere Protein Alternatieven

Natuurlijk, eieren zijn een populaire eiwitbron. Eieren wanneer ofwel roerei of hardgekookte bieden de meest eiwit; roerei hebben 24,40 gram eiwit per kopje, en hardgekookte eieren hebben 6,29 gram eiwit per ei. Drie gram geroosterd varkensvlees zal u voorzien van 21,5 gram eiwit, en vis, zoals schelvis en karpers zitten ook vol met eiwitten. Een enkele filet van schelvis heeft meer dan 36 gram eiwit per portie, en een filet van de karper heeft meer dan 38 gram van de benodigde eiwitten. Er zijn tal van eiwitrijke voedingsmiddelen voor u om te consumeren om uw dieet te diversifiëren en om alle van de eiwitten die je nodig hebt om je metabolisme snel boost krijgen.