Goede gewoonten voor het verliezen van gewicht

Goede gewoonten voor het verliezen van gewicht

Hoewel diëten in overvloed, de sleutel tot het verliezen van gewicht en het houden van het af is in het creëren van gezonde gewoonten. Naast de esthetische voordelen, het belangrijkste voordeel van het verliezen van gewicht is betere gezondheid. Een gezond gewicht gaat een lange weg in het verminderen van de kans op het ontwikkelen van diabetes, hoge bloeddruk, hartproblemen en problemen met de gewrichten als je ouder wordt. De twee belangrijkste elementen van het handhaven van een gezond gewicht zijn voeding en beweging.

Bewust zijn

Een belangrijke gewoonte te volgen voor een gezonde levensstijl wordt bewust van wat je eet. Maak er een gewoonte van het lezen van voeding etiketten en het opzoeken van de voedingswaarde-informatie over alles wat je eet. Blijf op de hoogte van niet alleen de calorieën en het vet, maar ook van de koolhydraten, suiker, vezels en natrium gehalte van het voedsel dat je eet. Ontwikkel uzelf over wat de dagelijkse eisen voor uw lengte en lichaamsbouw zijn en houd je eraan.

Handhaven van een gezond dieet

Een gezond dieet is er een die de juiste balans van al het voedsel groepen omvat. Een dieet rijk aan volle granen, fruit, groenten en magere eiwitten is het beste dieet om gewicht te verliezen en gezond te blijven. Het vermijden van ongezonde vetten en geraffineerde koolhydraten zal de sleutel in een dieet om u te helpen gewicht te verliezen. Discretionaire calorieën of vetten, dienen te worden tot een minimum beperkt. Het voedsel dat je eet moet u voorzien van de benodigde hoeveelheid calorieën om het soort leven dat je leidt brandstof. Als u leiden een vrij sedentaire levensstijl, zult u minder calorieën dan wanneer je een actief leven te leiden vereisen.
Je lichaam heeft vet nodig om gezonde cellen te behouden. Enkel ben zeker om uw vetten halen uit plantaardige bronnen, zoals avocado's, olijven, noten, lijnzaad en koolzaad of uit vis. Vetten die afkomstig zijn van vlees kan verharden en verstoppen slagaders.

Drink Water

Het drinken van voldoende water per dag is een vereiste voor het verliezen van ongewenste ponden en een goede gewoonte om te oefenen. U moet ten minste acht glazen water per dag te drinken om je nieren en lever lopen zoals ze zouden moeten om het vet dat je binnenkrijgt metaboliseren helpen. Het is even wennen, maar als je er een gewoonte van het drinken van uw dagelijkse acht glazen water te maken, zul je zien dat het begint bij het spoelen van het vet dat zich heeft opgehoopt in specifieke gebieden van het lichaam. Een bijkomend voordeel voor het drinken van al dit water is een afname van de eetlust, waardoor je je houdt aan een gezonder dieet.

Zorg voor genoeg slaap

Studies afgerond in 2004 aan de Universiteit van Chicago, de Universiteit van Wisconsin en Stanford University hebben aangetoond dat er een correlatie bestaat tussen slaaptekort en overgewicht. Onderzoekers van deze scholen vinden dat niet genoeg slaap verhoogt het niveau van de honger hormoon, ghreline, en verlaagt het niveau van verzadiging hormoon, leptine. Deze dynamiek kan leiden tot overeten en gewichtstoename. Voldoende slaap --- tussen zeven en acht uur per nacht --- helpt deze hormonen in de juiste balans voor het handhaven van een gezond gewicht.

Oefening

Het verhogen van uw niveau van lichamelijke activiteit helpt u niet alleen uw gewichtsverlies doelen te bereiken, het opnemen van oefening in uw levensstijl helpt u onderhoudt een betere algemene gezondheid. Een eenvoudige manier van het toevoegen van meer oefening om je leven is door het nemen van de trap in plaats van de lift waar mogelijk. Als je de hele weg niet kan lopen, lopen een deel van de weg, neem dan de lift. Parkeer uw auto verder van je bestemming te geven u de gelegenheid om een ​​beetje te lopen. Loop zo vaak als je kunt, totdat je gemotiveerd genoeg zijn zich te committeren aan meer sport op een dagelijkse basis te voelen. Vijftien minuten lichaamsbeweging per dag is een goed begin, maar streven naar uiteindelijk het doen van ten minste 30 tot 45 minuten van de oefening om de andere dag.