Goede Diëten voor Teens At Home & At School

Goede Diëten voor Teens At Home & At School

Het gevreesde woord "dieet" kan een uitdagende ervaring met kinderen en jongeren zijn. In een tijd van hun leven, waar ze groeien, kan onjuiste dieet en het verbruik van voedingsstoffen groei belemmeren en leiden tot een gebrek aan energie en concentratie in de sport en school. Volgens de Mayo Clinic, is teen obesitas steeds een epidemie in de Verenigde Staten en een gezondere levensstijl begint in het huis. Hoewel je niet kunt controleren wat een tiener eet de hele tijd, kunt u nog steeds pak je tiener een lunch voor school, vul uw voorraadkast met voedzame snacks en bereiden een gezond ontbijt of een diner thuis.

Ontbijt Diëten

Het ontbijt is essentieel voor het onderhouden van een hoog metabolisme niveau en levert voedingsstoffen en energie voor de schooldag. Volkoren toast en volkoren koude ontbijtgranen met melk zijn traditioneel een gezond ontbijt voor jongeren voordat zij weg naar school. Kies granen die weinig suiker zijn, gemaakt van volkoren en zijn rijk aan vitaminen en andere voedingsstoffen. Zorg ervoor dat uw tiener krijgt uit bed op tijd voor een sit-down ontbijt elke ochtend. Als hij te laat wordt uitgevoerd, geef hem een ​​appel, banaan of ander vers fruit voor een snelle honger fix. Elke ontbijt eten zoals toast, fruit en een glas sap of melk kan worden verpakt en meegenomen naar school.

Lunch Diëten

Ongeacht of uw kind op school of niet, vers fruit, vers gesneden groenten en mager broodje vlees, zoals tonijn, kalkoen of rosbief zijn goede keuzes voor een dieet. Schoolmaaltijden kan soms ongezond zijn, dus verpakking een lunch voor uw kind kan hem geld besparen en help hem een ​​smaak voor gezonde voeding te ontwikkelen.

Diner Diëten

Het diner is een essentieel onderdeel van een dieet, omdat je de meeste controle over wat uw tiener eet. In plaats van te dwingen uw tiener om te eten, vraag hem wat voedsel dat hij zou willen eten, stimuleren gezond selecties en volg je tiener met zijn dieet. Verse salades, volkoren pasta, bruine rijst en zoete aardappelen zijn gezond gratis gerechten. Serveer keuze uit mager vlees zoals kip, kalkoen of varkensvlees van uw tiener. Desserts bij het diner kon een magere yoghurt of een fruitsalade zijn.

Snacks

U kunt bepalen wat er in je voorraadkast als uw tiener scharrelt rond voor een snack na schooltijd of in het weekend. Als uw voorraadkast is gevuld met snacks, zoals tortilla chips, fruit, groenten met dip, pretzels en een waterkoker maïs, zal uw tiener het te grijpen. U kunt ook vetarm suiker koekjes en chips te kopen. Laat uw tiener van snoep en snoep niet ontnemen; junk food is okay zolang het wordt gegeten met mate.