Goede Diëten voor Teen Girls

Goede Diëten voor Teen Girls

Tiener meisjes staan ​​voor veel uitdagingen het lichaamsbeeld, grotendeels te wijten aan peer and media druk. Teen meisjes films kijken en lezen tijdschriften die algemeen potlood-dunne actrices en modellen te portretteren. Deze beelden kunnen maken van een tiener vind iets mis is met hun fysieke verschijning, die leiden tot anorexia en andere eetstoornissen. U kunt stappen in voordat je dochter lijdt verder. Een oplossing is voor een tiener meisje om goed thuis in gezond dieet geworden.

Gezond eten dieet

Een gezonde voeding dieet voor tienermeisjes omvat een groot aantal factoren. Tiener meisjes moeten minstens drie maaltijden per dag te eten met voedsel dat idealiter betrekking op alle vier groepen voedingsmiddelen. Eieren, kaas, fruit, groenten, koud water vis en avocado's zijn voorbeelden van eiwitten en koolhydraten - en omega-3 en omega-6 vetzuren - noodzakelijke componenten voor een gezonde groei en hersenfuncties zijn. Door vast te houden aan deze minimumnorm, tiener meisjes krijgen alle essentiële vitaminen en mineralen die hun groeiende lichaam nodig heeft. Foods in dit dieet zijn over het algemeen bereid via bakken, roerbakken, koken en grillen.

Vegetarisch Dieet

Een vegetarisch dieet voor groeiende tienermeisjes vereist een zekere hoeveelheid calcium, vitamine D, ijzer, proteïne, vitamine B12 en zink, samen met veel groenten. Voorbeelden hiervan zijn melk, yoghurt, rode bonen, rijst, tofu, verrijkte granen en sojaproducten. Afhankelijk van uw lengte en gewicht, moet een diëtist raadplegen voor suggesties over dagelijkse supplementen, vooral als de menstruatie is een factor, omdat het leidt tot een groot verlies van ijzer. Ouders moeten ook ontdekken de echte reden achter belang hun tiener meisje in een vegetarisch dieet - zoals het soms wordt gebruikt als een reden om een ​​dieper probleem vermijden, zoals anorexia. Om vegetariër te worden, moet een tienermeisje dat zich bewust van het lezen van ingrediënten in voedingsmiddelen. Producten die stremsel en gelatine bevatten, bijvoorbeeld, kunnen worden afgeleid van vlees, die moeten worden vermeden.

Een goed dieet betekent werken Out, Too

De combinatie van een goed dieet, of vegetarisch of niet, met een stevige workout routine zal vet om te zetten in spier in de lange termijn. Consistente oefening met voedzaam voedsel zal brengen tienermeisjes de toegevoegde energie en uithoudingsvermogen om actief leven te leiden, terwijl goed gevoel over zichzelf. Verhongeren of crash diëten zijn niet het antwoord. Een balans van lichamelijke activiteit en een goed dieet gaat een lange weg in niet alleen het vormen van een gezonde en levendige lichamen, maar het bevorderen van een meer positieve kijk ook.