Goede Diëten voor overgewicht kinderen

Goede Diëten voor overgewicht kinderen

Obesitas is een belangrijk gezondheidsprobleem, en het neemt toe, vooral onder kinderen. Obesitas bij kinderen kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen complicaties later, zoals diabetes, hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk en kanker. Om te komen en te blijven op een gezond gewicht, moeten kinderen actief te zijn en gezond voedsel te eten.

Het opleiden van uw kinderen

Veel volwassenen weten niet eens de do's en don'ts van gezond dieet. De sleutel is het maken van het dieet een verandering van levensstijl. Als een dieet lijkt een straf, zal kinderen weerstaan. Leer uw kinderen over voeding en hoeveel porties van elke voedselgroep ze elke dag moeten hebben, maar ook de juiste grootte van de porties. U vindt er ook de gezondheid-food games online te spelen met je kinderen te maken dieet en leren over voeding fun. Het is erg belangrijk om uw kinderen de gezondheid van complicaties die obesitas volgen onderwijzen. Anders kinderen zullen nooit begrijpen waarom het belangrijk is om gezond te blijven.

Het maken van betere keuzes

De volgende keer dat je gaat boodschappen doen, breng uw kinderen en laat ze het uitzoeken van gezonde snacks, zoals hun favoriete fruit en groenten of mueslirepen en noten. Vermijd voedingsmiddelen met suikerhoudende koolhydraten, zoals die gevonden in snoep en frisdrank. In plaats daarvan, ga dan voor complexe carb snacks zoals havermout of appels. Koolhydraatarme diëten werken meestal het beste voor kinderen, omdat slecht, suikerhoudende koolhydraten zijn lege calorieën en kan een snelle toename van glucosespiegels veroorzaken. Laat voedsel zoals ijs of pizza niet te beperken; serveer ze met mate of bij speciale evenementen. Juich uw kinderen voor het plukken van gezond voedsel op ongezond voedsel zo vaak mogelijk.

Logeren Actief

Houd uw kinderen actief. Het is goed voor zowel u en hen. Laat uw kinderen om mee te doen naschoolse sport of geef ze wat extra tijd buiten om rond te lopen elke dag. Breng tijd door met hen te spelen honkbal of gaan zwemmen. Elke activiteit kan mogelijk honderden calorieën te verbranden in minder dan een uur! Bezig blijven is goed voor je spieren en je hart, en het houdt ook uw kinderen uit de problemen.