Goede Diëten voor Kinderen

Goede Diëten voor Kinderen

Exponentiële groei en ontwikkeling vinden plaats tijdens de kindertijd. Om het lichaam van kinderen te ondersteunen in deze overgangsperiode, kinderen hebben volop de juiste voedingsstoffen en uit de juiste bronnen. Hoewel er een zee van advies beschikbaar over goede diëten voor kinderen, moet een aantal belangrijke ideeën die in aanmerking moeten worden genomen bij de vaststelling van een dergelijk dieet.

Vetten

Vetten zijn een belangrijke voedselbron in het dieet van een kind. Als de non-profit Weston A. Price Foundation heeft opgemerkt, vetten - vooral gedemoniseerde verzadigde dierlijke vetten en cholesterol - zijn cruciaal voor de hersenen en het lichaam ontwikkeling in opgroeiende kinderen. In feite zijn deze vetten zijn dus cruciaal in de voeding van jonge mensen die de calorieën in moedermelk zijn meer dan 50 procent uit vet. De beste bronnen van vet voor kinderen zijn boter, zuivel room, volle melk, reuzel, talg, kokos en vlees vetten, met avocado en olijfolie na niet al te ver achter. The Price Foundation stelt dat plantaardige vetten (zoals koolzaad en soja-olie), evenals gehydrogeneerde vetten, niet geschikt zijn voor elke mens, in het bijzonder kinderen, en moet worden vermeden.

Zetmeel

Volgens nutritionele wetenschapper Aajonus Vonderplanitz, worden zetmelen in het lichaam voornamelijk binden en neutraliseren overmatige hormonen, zoals adrenaline, dat kinderen zo hyperactief en angstig. Hoewel de beste remedie tegen hyperactiviteit is uit te oefenen, kan het eten van zetmeel helpen kalmeren kinderen verder omlaag - met name in situaties waarin de extra hulp is echt nodig is, bijvoorbeeld wanneer het proberen om huiswerk te maken. Zetmelen hetzij rauw worden geconsumeerd in de vorm van rauwe noten of gekookt in de vorm van aardappelen of brood.

Real, Whole Foods

Kinderen zijn gezondste wanneer ze verbruiken echte, geheel voedsel, hetzelfde voedsel dat hun grote, overgrootouders als voedsel zou hebben herkend. Deze voedingsmiddelen zijn onder andere volvette zuivel, eieren, vlees, kokosolie, fruit, groenten, volle granen en onbewerkte en rauw voedsel in het algemeen. Verse, rauwe voedingsmiddelen zijn vooral gunstig.

Let op groenten

Groenten en / of groentesap moet worden geconsumeerd in kleinere hoeveelheden. Volgens Vonderplanitz, groenten en groentesappen over-alkaliseren nature zuur spijsverteringskanaal van een kind, goed afbreuk vertering van zure voedingsmiddelen en dierlijk voedsel. Bij het eten van een gekookt of verwerkt dieet, hoewel, matige plantaardige of sap verbruik gunstig kan zijn en om constipatie te voorkomen, en dus moet worden aangemoedigd.

Vitamine A en D

Omdat vitamine A en D zijn zo cruciaal voor een goede groei en ontwikkeling, alsmede oog en gezondheid van de botten, moet een kind het dieet altijd bevatten deze voedingsstoffen in matige hoeveelheden. De beste bronnen voor vitamine A zijn lever (vooral rund lever), levertraan, schelpdieren (oesters zijn best), en rood en oranje vruchten en groenten. De beste bronnen van vitamine D zijn levertraan, alle wilde vis, en eieren, melk, en reuzel van dieren die op weilanden (die worden blootgesteld aan veel zonlicht).

Snoepgoed

Volgens de Weston A. Price Foundation evenals Ramiel Nagel, schrijver van Cure Tooth Decay: Heal en Prevent Gaatjes met Nutrition, verwerkte suiker - vooral witte geraffineerde suiker en high fructose corn syrup - zijn verantwoordelijk voor veel gezondheidsproblemen en onevenwichtigheden waaronder tandbederf en de groei en ontwikkeling bij kinderen. Het is het beste voor kinderen om fruit en rauwe, onverwarmde honing te eten in plaats van verwerkte suikers en snoep of verwerkte suikers tot een absoluut minimum te beperken.