Goede Diëten om dat lagere Cholesterol & Fat Follow

Goede Diëten om dat lagere Cholesterol & Fat Follow

Een ongezonde, calorierijke voeding kan bijdragen tot een hoog cholesterolgehalte, evenals hoge bloeddruk en overgewicht. Deze problemen sterk verhogen van uw risico op het ontwikkelen van obesitas-gerelateerde ziekten, zoals hart-en vaatziekten, beroerte en diabetes type twee. Door het beperken van uw inname van cholesterol, zout, snoep en ongezonde verzadigde vetten, kan je helpen om je lichaam weer op de rails te krijgen.

DASH Dieet

Door de beperking van de inname van zout, vetten en high-cholesterol voeding, kan de DASH Dieet helpen verlagen van uw cholesterolgehalte snel. DASH staat voor Dietary Approaches to Stop Hypertension, en zoals de naam al aangeeft, is dit plan oorspronkelijk ontworpen om mensen te helpen verlagen hun bloeddruk. Het kan ook helpen bij het verlagen van uw cholesterol door u te helpen gewicht te verliezen en het verminderen van de hoeveelheid zout en vet in je voeding. Het is ook een vezelrijk dieet, en vezels is essentieel in het verlagen van uw cholesterol. Dit dieet bevordert volle granen, fruit, groenten, vetarme zuivelproducten, mager vlees, noten, zaden, peulvruchten en weinig vetten en snoep.

MyPyramid

De MyPyramid Plan is gemaakt door het Amerikaanse ministerie van Landbouw en is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mensen met een hoog cholesterol. MyPyramid is gebaseerd op Dietary Guidelines van de USDA voor de Amerikanen rapport, waarin wordt aanbevolen dat mensen met een hoog cholesterol beperken hun inname van cholesterol tot minder dan 300 mg per dag. De primaire groepen voedingsmiddelen die de vrije MyPyramid hulpmiddel beveelt omvat volle granen, groenten, fruit, vetvrije melk en beperkt mager vlees.

AHA Dieet

De American Heart Association heeft een uitgebreide bron van informatie op hun website, Heart.org, voor mensen met een hoog cholesterol. Zij bieden gratis cholesterolverlagend maaltijden die weinig vet en veel voedingswaarde zijn. De AHA stelt het verminderen van de hoeveelheid verzadigd vet in uw dieet, het eten van meer vis, verminderen van de zoutinname, vloeibare vetten in plaats van vaste stoffen en het verhogen van de opname van vezels.

Laag Cholesterol Dieet

Dr. Frank W. Jackson, MD van Jackson, Siegelbaum Gastroenterology biedt een gratis dieet plan op zijn website, GICare.com, voor mensen die hun cholesterol en vet te verlagen. Zijn dieet plan lijkt sterk op die van de AHA dieet aanbevelingen - limiet inname van natrium, verlaging cholesterol-inname, verminderen inname van verzadigd vet, verhogen vezels en verminderen calorie-inname. Dr. Jackson toont u welke voedingsmiddelen te kiezen en die te vermijden. Bijvoorbeeld, moet u voorkomen dat gefrituurde vis, en in plaats daarvan kiezen voor gebakken vis.