Goed voedsel te eten voor acne-gevoelige huid

Goed voedsel te eten voor acne-gevoelige huid

Als u last heeft van acne, heb je waarschijnlijk geprobeerd een groot aantal producten en methoden om jezelf te bevrijden van dit pijnlijk probleem. Echter, een oplossing die u misschien niet hebben nagedacht over wat je eet. Volgens Herbert P. Goodheart, auteur van "Acne voor Dummies", studies hebben aangetoond dat het voedsel dat je eet van invloed op het niveau van de acne huid ervaringen.

Avocado's

Een avocado is een romige vrucht rijk aan essentiële oliën en vitamine B-complex. Avocado's zijn bijzonder rijk aan vitamine B3 of niacine, wat belangrijk is voor een gezonde huid, schrijft Goodheart. Vitamine B3 is een anti-inflammatoire, dat zal soepel en rustig huid geïrriteerd door een acne breakout.

Mango's

Een mango is een sappig tropisch fruit rijk aan vitamine A. Volgens Ph.D. Loren Cordain, auteur van "The Dietary Cure voor Acne," vitamine A helpt uw ​​lichaam te handhaven en herstellen van beschadigde huidcellen, het verhogen van het tarief dat je acne zal genezen. Vitamine A is ook een antioxidant, wat betekent dat het vroegtijdige veroudering van de huid te bestrijden.

Cottage Cheese

Cottage cheese is een romig zuivelproduct bevat selenium en vitamine E, een essentieel mineraal en vitamine duo voor acne-gevoelige huid die een krachtige antioxidant om je lichaam te ontdoen van gifstoffen en hydrateren je gezicht creëert, aldus Cordain.

Oesters

Oesters zijn een gezonde schaaldieren rijk aan zink, dat werkt met uw lichaam en verhoogt de talgproductie. Studies hebben aangetoond dat een tekort aan talg bijdraagt ​​aan acne, schrijft Goodheart. Zink verhoogt ook elastine productie, het maken van uw huid jeugdiger lijkt.

Gepofte aardappels

Gebakken aardappelen met de huid op een hoog gehalte aan koper, zink en vitamine C, die samenwerken om uw huid te helpen produceren meer elastine vezels, het ondersteunen van de structuur ervan. Dit vermindert de verschijning van acne littekens vaak gevonden op acne-gevoelige huid. Studies hebben aangetoond kopergebrek vermindert het vermogen van de huid te genezen, schrijft Goodheart.