Goed Vlees te eten voor een hoog cholesterol

Hoge cholesterol kan je een hoger risico op hart-en vaatziekten en een hartaanval. Als u een hoog cholesterolgehalte en lopen het risico op hart-en vaatziekten, is het belangrijk om maatregelen te nemen om te veranderen van uw dieet te ondersteunen betere gezondheid van het hart. Uw lichaam heeft zowel eiwitten en vet om een ​​optimale gezondheid te bereiken, maar de juiste soorten eiwitten en vetten zijn belangrijk. Dat betekent dat sommige soorten vlees zijn veel beter voor je dan anderen, vooral als je een hoog cholesterolgehalte.

Natuurlijke Is Better

Vlees van dieren natuurlijk mogelijk verhoogde best. Bijvoorbeeld, rundvlees van vee opgegroeid op granen en behandeld met antibiotica niet dezelfde voedingswaarde afbraak als rundvlees uit gras gevoede koeien. Het belangrijkste verschil is dat van nature verhoogde vlees en vlees van wild zoals bison, hert of eland hebben een bijna gelijke hoeveelheid omega-6 en omega-3 essentiële vetzuren. Vlees van dieren die met graan hebben een veel hoger niveau van omega-6s dan omega-3 vetzuren.

Het krijgen van een balans van omega-3 en omega-6s is belangrijk voor de gezondheid van het hart. Een studie gepubliceerd in het 29 oktober 2009 nummer van "Nutrition Research," bevestigt dit. Een team van onderzoekers onder leiding van Dr. Chattipakorn bij de Cardio Electrofysiologie Unit bij Chiang Mai University in Thailand bleek dat mensen die een hartziekte overleed had constant een laag niveau van omega-3 essentiële vetzuren.

Om uw omega-3 essentiële vetzuren niveaus --- dat kan op zijn beurt het verbeteren van uw cholesterolgehalte en uw gezondheid van het hart te verbeteren --- kies rundvlees dat afkomstig is van gras gevoede koeien, of kies bison, hert en eland vlees indien mogelijk.

Eet meer vis

Vis is een van de hoogste kwaliteit eiwitten die je kunt vinden. Beide vette vis zoals tonijn en zalm en magere vis zoals kabeljauw en tilapia bieden hart gezonde voordelen. Een onderzoek naar de gunstige effecten werd uitgevoerd door een team van onderzoekers uit te werken van de School of Public Health en Klinische Voeding aan de Universiteit van Kuopio in Finland. De resultaten, gepubliceerd in het december 2009 nummer van het "European Journal of Nutrition," tonen aan dat vette vis helpt om de ontsteking te verlagen binnen de slagaders. Verhoogde niveaus van ontsteking in verband worden gebracht met een groter risico op een hartaanval. Lean vis geholpen om het cholesterolgehalte te verbeteren door het verlagen van verzadigd vet.

Eet vis twee of drie keer per week om uw algehele cholesterolgehalte en gezondheid van het hart te verbeteren. Voor de beste resultaten, kiest u een verscheidenheid aan vis, maar zich richten op degenen die laag in kwik zijn, zoals wilde Alaska zalm en gekweekte tilapia.

Wit vlees

Mager wit vlees van kip of kalkoen borst is een goede bron van eiwitten voor mensen met een hoog cholesterol. Het wit vlees van kip en kalkoen is van nature laag in verzadigd vet, dat je cholesterolgehalte kan verhogen. Verwijder de huid vóór het koken. Probeer stroperij kipfilets in water of magere kippenbouillon zodat ze vochtig blijven.

Overweeg kruiden kip of kalkoen met kruiden en specerijen die helpen om je cholesterol te verlagen. Volgens een december 2006 artikel van CNN, "Specerijen en kruiden kunnen helpen voorkomen ziekte", kurkuma en kaneel hebben allebei hart gezonde voordelen. Kurkuma, een kruid vaak gebruikt in de hartige gerechten uit India, helpt bij low-grade ontsteking en cholesterol te verlagen. Kaneel kan een exotische smaak toe te voegen aan uw vlees, en helpt je lichaam om glucose en lagere cholesterol te reguleren. Knoflook is een andere goede manier om Spice up your food. Het is een favoriet in de westerse keuken en het helpt om een ​​lagere bloeddruk en cholesterol.