Gode ​​måder at bruge Sarsaparilla Root

Sarsaparilla er en stikkende vin busk, der er hjemmehørende i Central-og Sydamerika, Jamaica, Caribien og Mexico. Planten blomstrer små blomster og sorte og blå eller røde bær. Roden af ​​vin er generelt 6 til 8 meter lang og tyk og har været brugt til generelle sundhed formål siden 1500-tallet, da de spanske erobrere ankom i Mexico for at finde de indfødte der med rod i drikkevarer som en sundheds-tonic. I dag er sarsaparilla rod bruges på andre måder også.

Som medicin

Sarsaparilla rod har medicinske egenskaber, såsom dens anvendelse som en anti-inflammatorisk. Du kan bruge det til at hjælpe med at lette smerter af gigt og andre inflammatoriske tilstande, herunder psoriasis og eksem. Det har været anvendt som et diuretikum i behandlingen af ​​gigt og arbejder for at stimulere nyrerne til behandling af urin-infektioner. Roden har været anvendt i mange år i behandlingen af ​​syfilis.

I fødevarer

Sarsaparilla rod indeholder jern og vitamin B og er en god kilde til kalium. Du kan bruge jorden sarsaparilla rod til sæson kød og grøntsager, men brug det sparsomt eller bland det med en anden krydderi, fordi den naturlige rod kan have en bitter smag.

Som drikkevarer

Roden af ​​sarsaparilla blev brugt lang tid siden at smag vand blandet med sukker. Sarsaparilla rod er generelt ikke anvendes i dag som en smag ingrediens i root beer, men som et naturligt skummende agent. Når det bruges til smag en drik, er det kombineres med andre, såsom vanille og mynte. Du kan finde Sarsaparilla drikkevarer i nogle helsekost butikker eller små, country købmandsforretninger.