Goals for Health behandeling plannen

Goals for Health behandeling plannen

Voor sommige aandoeningen en ziekten, kan een arts een patiënt op een uitgebreide health behandelplan plaatsen. De doelen voor deze specifieke plannen kunnen verschillen, afhankelijk van de aandoening wordt behandeld, maar ze hebben elk het gemeenschappelijke doel van het proberen om de patiënt te genezen. Gezondheid behandeldoelen kan de bestrijding van een ziekte, het verbeteren van de algemene conditie van de patiënt, het omgaan met psychische problemen of rehabbing een individu van zowel fysieke trauma of verslaving.

Voorwaarden

Medische behandeling plannen worden in bijwonen verschillende omstandigheden waarvan een individu kan lijden. Deze voorwaarden kunnen zijn en vaatziekten, obesitas, psychische ziekte en ongeval verwondingen. Een arts zal de conditie van elke patiënt te evalueren en voorschrijven van een bepaalde medische behandeling plan ter bestrijding of verlichten van het probleem. Individuele situatie van een patiënt zal de nodige plannen en objectief vast te stellen.

Doelstellingen

Het doel van een medische behandeling, ongeacht of voor lichamelijke aandoeningen of psychische problemen, is om de patiënt te behandelen en verlichten van haar medische toestand. Soms is het doel volledig verwijderen of genezen het probleem. Andere tijden, het doel voor de medische behandeling plan is om het te beheren gedurende de levensduur van een patiënt. Dat een operatie kan worden om carpaal tunnel syndroom, bijvoorbeeld, er geen procedures die kunnen genezen sommige psychische aandoeningen, zodat het behandelplan voor deze problemen lopend zijn. Als zodanig, zal de arts een ander doel te stellen van de ene situatie naar de volgende.

Behandelingen

Gezondheid behandeling plannen rekenen op een verscheidenheid van methoden om het doel van het verbeteren van de gezondheid van een patiënt en waardoor hij om te leven zo normaal mogelijk leven te bereiken. Behandelingen variëren van operaties om plannen uit te oefenen, van chemotherapie tot counseling en medicatie.

De lengten van behandelingen kan variëren. Sommige, zoals een operatie, zijn relatief kort en vereisen slechts de primaire actie en herstel. Andere behandelingen zijn vereist voor het leven van de patiënt. Een voorbeeld van een levenslange behandeling zou medicatie een individu voor psychische problemen, zoals bipolaire ziekte.

Fysische vs. Mental behandeling plannen

Fysieke kwalen zou kunnen zijn de eerste voorwaarden die te binnen schieten bij iemand is het denken over gezondheid behandeling plannen, maar deze niet alle vormen van behandeling omvatten. Geestelijke gezondheid beïnvloeden, gemiddeld 1 op de 4 mensen in de loop van een jaar, afhankelijk van de Mental Health Foundation. Veel medische behandeling plannen voor psychische problemen worden aangepakt met het gebruik van medicijnen, zoals selectieve serotonine-heropnameremmers (SSRI's), in combinatie met counseling sessies met een erkende hulpverlener of psycholoog.

Rehabilitatie

Na een ongeval of fysiek traumatische gebeurtenis, kan het nodig zijn de patiënt uitgebreide revalidatie werk te ondergaan als onderdeel van een behandeling op lange termijn voor eventuele verwondingen opgelopen. Een revalidatie plan zal omvatten verschillende oefeningen en strekt zich uit tot de spieren en gewrichten te versterken. Dit bevordert de goede mechanische werking van de spieren en het skelet-systemen. Het doel voor een fysieke revalidatie gezondheid van plan is om het lichaam van de patiënt te krijgen werkt zoals het was voordat de schade.