Glutenvrij Restaurants in de Evanston, Illinois, Area

Glutenvrij Restaurants in de Evanston, Illinois, Area

Evanston, Illinois, een voorstad ten noorden van Chicago en een noordelijke oever gemeenschap van Lake Michigan. Als de stad werkt in de richting van een groene initiatief, het is ook bewust van de behoeften van een bevolking met toenemende allergieën en groene eetgelegenheden. Gasten kunnen kiezen uit Chinese, vegetarisch, gebakken producten en biologisch vlees opties op een verscheidenheid aan glutenvrije restaurants in Evanston gebied.

Blind Faith Cafe

Gesloten op maandag, het Blind Faith Cafe is een vegetarisch restaurant met veel glutenvrije menu-opties. Het ontbijt wordt geserveerd tot 03:00 en is voorzien van glutenvrije ei selecties zoals omeletten en krabbelt.

Lunch en diner selecties variëren van glutenvrije soepen en salades tot plantaardige voorgerechten. Sommige dessert selecties zijn ook glutenvrij, waaronder sorbets. Het restaurant heeft zelfs een glutenvrij bier op het menu. Stop bij de bakker voor een aantal glutenvrije amandel perzik of bosbessen koffie cake en andere selecties.

Blind Faith Cafe
525 Dempster St.
Evanston, IL 60201
(847) 328-6875
blindfaithcafe.com

Rose's Bakery

Rose's Bakery and Cafe beschikt over een 100 procent gluten- en tarwe gratis menu. Het menu cafe beschikt over hormoon-vrij, antibiotica-vrij en biologisch vlees en biologische groenten in alle glutenvrije opties. Het menu biedt dagschotels en normen zoals salades, broodjes en pizza.

De bakkerij maakt gebruik van biologische eieren, boter, oliën en rijst en tapioca meel. Wanneer beschikbaar seizoen en mogelijk is, alle ingrediënten in gebakken producten zijn biologisch. Gebakken goederen omvatten brood, pizzabodems, brownies en muesli. Ze beschikken ook over een aantal zuivel-vrij, zonder eieren, veganistisch en suikerriet suikervrije traktaties zoals koekjes en banaan brood. Geniet van het café en gebak dinsdag tot en met zondag voor het ontbijt, de lunch en een vroeg diner. De bakkerij en het café op maandag gesloten zijn.

Rose's Bakery
2901 Central St.
Evanston, IL 60201
(847) 859-2723
rosesbakery.com

Flat Top Grill

In Evanston, de Flat Top Grill is een create-your-own roerbak plaats die een aparte grillen gebied om kruisbesmetting te verlagen voor mensen met een voedselallergie heeft. De rijst, groenten, eiwitten en veel van de sauzen - met inbegrip van de niet-vette kruidige limoen basilicum, gember sinaasappelsaus en de knoflook, gember en citroengras water - zijn allemaal gluten-vrij. Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner geopend.

Flat Top Grill
707 Church St.
Evanston, IL 60201
(847) 570-0100
flattopgrill.com