Gist Infectie Symptomen bij mannen

Gist Infectie Symptomen bij mannen

Mannen met gist infecties kunnen hebben branden, jeuk rond de penis of een uitslag. Gist infecties worden niet beschouwd als seksueel overdraagbare infecties, maar onbeschermde seks met een partner met een schimmelinfectie kan betekenen dat je de infectie, ook. Vrouwen en mannen kunnen gist infecties krijgen van een antibioticakuur dat doodt de vriendelijke flora in het lichaam. Als dat gebeurt, Candida albicans, de schimmel die verantwoordelijk is voor gist infecties kan overnemen infectie veroorzaakt. Schimmelinfecties zijn gemakkelijk behandeld met medicijnen zoals Monistat, die gebruikt kan worden door beide geslachten.

Identificatie

Een schimmelinfectie is de overmatige groei van Candida albicans in het lichaam. Deze schimmel leeft in de mond, op de huid en in het maagdarmstelsel van mensen. Mannen die een infectie kunnen zijn gebruikt antibiotica om een ​​andere reden, maar de antibiotica hebben toegestaan ​​Candida albicans om te groeien in de war.

Mannen met een schimmelinfectie kan een huiduitslag, een branderig gevoel of jeuk op de penis te ervaren. Veel boeken zijn geschreven over Candida albicans en hoe u de symptomen herkennen en werken een remedie: elimineren van alle suiker, champignons en groenten en verwijder alle andere voedselallergenen uit de voeding.

Significantie

Mensen identificeren gist infecties bij vrouwen en ook "de schuld" hen als bron als hun mannelijke partners krijgen een schimmelinfectie. Nogmaals, kunnen mannen die orale antibiotica hebben genomen gistinfecties onafhankelijk van enig seksueel contact met hun vrouwen partners krijgen.

Het is mogelijk voor een man om een ​​infectie te krijgen van een vrouw als hij seks heeft zonder condoom. Terwijl mannen jeuk, huiduitslag of een gevoel van branden tijdens het urineren kunnen melden als ze een schimmelinfectie, anderen melden geen symptomen. In deze gevallen is het mogelijk om een ​​vrouw te krijgen geïnfecteerd door haar mannelijke partner.

Effecten

Mannen met een schimmelinfectie kan geen symptomen hebben en infecteren hun seksuele partners en de cyclus van re-infectie begint, hoewel seksueel overdraagbare infectie van gist is niet gebruikelijk. De meest voorkomende symptomen van een schimmelinfectie bij mannen is jeuk rond de penis, een branderig gevoel tijdens het plassen of een uitslag. Men kan ook een schimmelinfectie van het nemen van antibiotica. Mannen die bier, gegist brood, kaas, suiker en schimmels overconsume zoals paddestoelen kunnen ook gevoelig gist infectie.

Mannen die worden blootgesteld aan schimmels uit hun huis of werkomgeving kan ook gist infecties.

Preventie / Oplossing

Om het verspreiden van een schimmelinfectie aan je partner te voorkomen, wachten totdat de infectie voor hervatting van seksuele activiteit is verdwenen. Door het gebruik van condooms tijdens de geslachtsgemeenschap, kunnen mannen krijgen voorkomen besmet of van het doorgeven van de infectie naar een vrouwelijke partner.To gist infecties van seksueel contact te elimineren, er zeker van elke partner wordt behandeld en vrij van gist-infecties voor hervatting van seksueel contact. Eet yoghurt met levende culturen zoals acidophilus lactobacilius, of neem ze als capsules. Beide kunnen worden gekocht bij reformwinkels. Lees de etiketten op de voet.

Waarschuwing

Als je een schimmelinfectie en heb geen condoom te gebruiken tijdens de seks, dan kunt u de infectie doorgeven aan uw partner. Als u en uw partner hebben een schimmelinfectie, verzorging krijgen en laat de infectie op te lossen en worden verwijderd voordat u verdergaat met de seksuele activiteit. Het is niet gebruikelijk voor gist seksueel te dienen, maar het kan gebeuren.