Gist Infectie Symptomen bij kinderen

Kinderen kunnen een ongemakkelijke schimmelinfectie ontwikkelen om vele redenen. Indicaties en het voorgeschreven soort hangt af van de locatie van de uitbraak.

Misvattingen

Gist infecties, meestal in het genitale gebied, kan overal op het lichaam te ontwikkelen en beïnvloeden zowel meisjes als jongens.

Soorten

"Lijster", gebruikelijk in baby's, is te vinden in de mond en keel. Kinderen kunnen ontwikkelen deze infectie in een deel van het lichaam dat vocht behoudt, zoals hun bodems, genitaliën en de plooien onder de nek.

Identificatie

Baby's met spruw weer een witte melkachtige coating op de tong en het dak van de mond die moeilijk af te vegen. Witte bultjes verschijnen ook langs het tandvlees. Als infecteren ander gebied van het lichaam, deze witte hobbels, evenals roodachtig hobbels, kan op de huid. Luieruitslag crème niet van dit soort infecties.

Het voorkomen

Lijster preventie is moeilijk en sommige baby's zijn meer vatbaar voor dan anderen. Een gangbare theorie is dat een baby het kan krijgen bij de geboorte als zijn mond open als hij via de vagina passeert (zie bronnen voor tips over het voorkomen van spruw na de geboorte). Infecties kunnen ook het gevolg zijn van het nemen van bepaalde antibiotica zijn. Gist infectie symptomen die op andere delen van het lichaam aanwezig kunnen voorkomen door het zo schoon en droog mogelijk zijn. Frequente luier veranderingen, alsmede bibs en loszittende kleding wordt aanbevolen.

Oplossing

De meest voorkomende behandelingen voor schimmelinfecties bij kinderen een anti-schimmel medicatie voor de huid en / of een recept vloeistof voor de mond en keel. Neem contact op met een kinderarts om oorzaken te evalueren en te bepalen behandelingen.