Ginseng & Groene Thee Dieet voor Men's Health

Ginseng & Groene Thee Dieet voor Men's Health

Mannen en vrouwen hebben veel voorkomende gezondheidsproblemen. Beide worden beïnvloed door hart-en vaatziekten, diabetes en obesitas. Maar vaak zijn deze ziekten en andere gezondheidsproblemen, treffen mannen verschillend. Bijvoorbeeld, mannen hebben de neiging om te lijden aan hoge bloeddruk vaker. Prostaatproblemen en erectiestoornissen zijn andere gezondheidsproblemen die specifiek zijn voor mannen.

Het toevoegen van ginseng en groene thee op uw dagelijkse voeding kunnen voorkomen of verbeteren van een aantal van de meest zorgelijke gezondheidsproblemen mannen worden geconfronteerd, waaronder hartaandoeningen en seksuele problemen.

Ginseng en Men's Health

De Chinezen hebben gebruikt ginseng sinds de oudheid. Het kan een aantal voordelen voor de gezondheid te bieden. Het stimuleert het immuunsysteem, verhoogt de alertheid, verhoogt energie en werkt als een antioxidant in het lichaam.

Ginseng kan helpen om de mannelijke gezondheid te verbeteren, want het stimuleert de bloedcirculatie. Het wordt vaak aanbevolen voor de bestrijding van impotentie die het gevolg is van een slechte bloedsomloop. Het kan helpen verlichten van de trage gevoel dat dalende testosteronspiegel begeleidt met de leeftijd. Ginseng kan helpen om de algehele seksuele prestaties te verhogen en de vruchtbaarheid te verbeteren bij mannen. Het kan ook een betere gezondheid van het hart te bevorderen door verbetering van het cholesterolgehalte. Dit zou kunnen helpen af ​​te wenden van hart-en vaatziekten - de belangrijkste doodsoorzaak van mannen.

Groene Thee en Men's Health

Groene thee is een ander heilzaam kruid met een lange geschiedenis die begint in China. Groene thee is rijk aan antioxidanten die kunnen helpen je lichaam om gezond te blijven op het cellulaire niveau. Groene thee kan bieden voordelen voor de gezondheid voor iedereen die het drinkt, maar het is van bijzonder belang voor mannen vanwege de invloed op de gezondheid van het hart. In bevolkingsonderzoeken, is groene thee is aangetoond dat het cholesterolgehalte te verbeteren en het risico op hart- en vaatziekten.

Met behulp Gingseng en Green Tea

Voor mannen om het meeste voordeel halen uit ginseng en groene thee, is het belangrijk om ze correct te nemen. Beide veilig dagelijks te nemen.

Voor ginseng, kijk voor Amerikaanse of Aziatische ginseng supplementen die 5 tot 7 procent gestandaardiseerde ginsenosiden bevatten. Neem 200 mg tweemaal daags. Ginseng werkt het beste wanneer tussenpozen genomen. Neem het dagelijks gedurende twee weken, dan stoppen voor twee weken. Herhaal de cyclus voor de beste resultaten. Ginseng kan verlagen de bloedsuikerspiegel, dus zorg ervoor om het te nemen op een volle maag. Mensen met een hoge bloeddruk of angststoornissen moeten niet ginseng nemen, tenzij ze onder de zorg van een zorgverlener. Siberische ginseng is anders en bevat verschillende werkzame stoffen, dus het zal niet dezelfde voordelen voor de gezondheid.

Groene thee zorgt voor de meeste voordelen voor de gezondheid wanneer je drinkt 5-10 kopjes sterke koffie per dag. Het bevat wel wat cafeïne. Als je merkt dat het verstoort je slaap, beperk uw thee inname om de ochtend en vroege middaguren.