Ginseng Extract Process

Ginseng Extract Process

Oost-Europese landen, waaronder Rusland en China, hebben van oudsher gebruikt Siberische ginseng om mentale alertheid te verbeteren en om verkoudheid en griep te voorkomen. Een studie uit 2001 gepubliceerd in "Antivirale Research" gevonden dat griepsymptomen duurde een kortere periode bij mensen die ginseng extracten nam. Extracten zijn werkzame bestanddelen verwijderd uit ruwe plantaardige materialen met een oplosmiddel, zoals water of ethylalcohol. Afgeleid van de wortel van de plant, ginseng extracten zijn een populair middel van het nemen van het kruid.

Instructies

Op basis van water extract (thee)

•  Aankoop fijn gesneden gedroogde ginseng wortel. De wortel wordt normaal gerimpeld, houtachtig en bruin in uiterlijk. Het moet stevig en niet sponzig, vrij van schimmel met geen schimmel geur zijn.

2 Leg een theelepel. ginseng wortel in een theepot en giet een kop kokend water over de wortel. Steil voor vijf tot 10 minuten en houd de pot bedekt, zodat de thee niet al te koel geworden. Zeef de thee in een kopje.

•  Drink de ginseng-extract een tot drie keer per dag voor maximaal drie maanden, gevolgd door twee tot drie weken van het niet nemen van de thee.

Op basis van alcohol extract (tinctuur)

•  Plaats 1/2 kopje gedroogde ginseng wortel in het glas stenen pot. Bedek de wortel met twee en een halve kopjes van 100 bewijs wodka en dek goed af met het deksel. Om een ​​verschillende hoeveelheid extract te maken, gebruikt u een deel wortel tot vijf delen alcohol.

•  Schud de pot elke dag aan de alcohol en wortels mengen. De alcohol zal goudgele kleur na verloop van tijd.

•  Wacht twee weken, en zeef het extract in amberkleurige glazen pipet flessen. Bewaar de flessen op een koele donkere kast.

•  Neem een halve tot een theelepel. tinctuur gemengd met een eetlepel. warm water. Neem het extract twee tot drie keer per dag gedurende drie maanden, gevolgd door twee tot drie weken van het nemen van het niet.

Hints

  • Praat met uw zorgverzekeraar voordat u herhaalde cycli van ginseng extract.
  • Mensen met een hoge bloeddruk, slaapapneu of narcolepsie, en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, mogen geen ginseng extracten nemen. Ginseng kan eventueel interageren met bepaalde medicijnen, namelijk digitalis, bloedverdunners en kalmeringsmiddelen. Bijwerkingen van ginseng extracten zijn zeldzaam en gewoonlijk vindt alleen plaats wanneer het gedurende langere perioden bij hoge doses. Bijwerkingen kunnen zijn slapeloosheid, braken, slaperigheid, diarree, hypertensie, hoofdpijn, verwardheid, onregelmatige hartslag en bloedneus.