Ginger Als Kruidengeneeskunde voor artritis

Ginger Als Kruidengeneeskunde voor artritis

Ginger is de wortel of wortelstok van de tropische plant Zingiber officinale. Gemberwortel, naast het feit dat gebruikt in de keuken, heeft een rol gespeeld in Oost medicinale praktijken voor eeuwen. Het wordt gebruikt om een ​​groot aantal ziekten, waaronder spijsverteringsproblemen, diarree en zelfs hartproblemen.
U kunt gemberwortel kopen vers of gedroogd en in poedervorm of gekristalliseerde vormen. Gember is commercieel verkrijgbaar als capsules, evenals een extract, essentiële olie of tinctuur.
Gember actieve bestanddelen zijn fenolen, zure verbindingen aangenomen dat gember geven de antinausea en anti-inflammatoire eigenschappen, en de vluchtige oliën (referentie 1 hieronder).

Gember en Artritis

Een studie uit 2001 in het Miami Veterans Affairs Medical Center en de University of Miami gevonden dat gember extract effectief gereduceerd knie pijn bij mensen die lijden aan artrose (referentie 2). Om uw artritis pijn te verlichten, zullen in het totaal 2 g gember per dag in verdeelde doses van poeder, olie, tinctuur, extract of capsules. Of drink tot vier koppen gemberthee (bron 1).

Ginger Tea

Wassen en grof hakken genoeg ongeschild verse gemberwortel om u 1/2 kopje geven. Doe de gember in een pan met drie kopjes water, breng het aan de kook, zet het vuur laag, dek af en kook. Proef na 10 minuten. Als het is sterker dan je wilt, haal van het vuur en voeg water toe. Als het te zwak is, laat het sudderen en laat het elke minuut of zo.
Zeef de gember uit het water. Zoeten de thee als u wenst (referentie 3). De Arthritis Foundation raadt het drinken van maximaal vier koppen gemberthee per dag voor artritis.

Ginger Tinctuur

Door het maken van een gember tinctuur je anti-artritis effecten gemberwortel behouden voor maanden. Vul een een-kwart metselaarkruik een kwart vol met gehakte gedroogde gemberwortel. Bedek de gemberwortel met 100-proof wodka. Met behulp van een keukenmachine, rasp verse gemberwortel en te combineren met voldoende 100-proof wodka een appelmoes-achtig te maken. textuur.
Herhaal dit tot je genoeg van de mix in te vullen de stenen pot voor driekwart vol hebben. Top het af met meer 100-proof wodka. Verzegelen, label en datum, en schud het goed. Bewaar op een koele donkere plaats voor een maand. Zeef het door ongebleekte mousseline of een ongebleekt koffiefilter.
Met behulp van een trechter, giet het mengsel in donkere glazen flessen. Verzegelen en hen (bron 2) label.

Koken met gember

Geniet van vers geraspte gember in soepen, dressings en verse appel of perensap. Bewaar ongeschilde verse wortel voor zo lang als drie weken gewikkeld in handdoeken in de koelkast. U kunt ook verse gember invriezen voor maximaal twee maanden.
Gebruik gemberpoeder in je bakken, en gekristalliseerd gember als een gezonde en verkwikkende manier om uw zoete tand tevreden te stellen. Vergeet niet om de gember je verbruikt in voedingsmiddelen en dranken in uw dagelijkse dosis (bron 3) omvatten.