Giftige spinnen van Vermont

Giftige spinnen van Vermont

Hoewel alle spinnen zijn giftig, de meeste zijn ongevaarlijk voor de mens. Er zijn geen giftige spinnen inheems in Vermont maar vergiftigingen zich voordoen als gevolg van spin bijt van een zwarte weduwe of bruine kluizenaar spin die een ritje met mensen hebben gespannen of te produceren die vanuit andere delen van het land.

De noordelijke Zwarte weduwe (Latrodectus variolus)

Deze spin leeft in het oosten van de Verenigde Staten. Zoals bij alle weduwen, alleen het vrouwtje van deze soort is giftig voor de mens. Ze zijn te herkennen aan haar glanzend gitzwarte lichaam, lange taps toelopende poten en ronde buik. Markeringen van de noordelijke zwarte weduwe variëren met rode strepen over de rug van het vrouwtje of diagonaal langs de zijkanten en een knalrode zandloper vorm op haar buik.

Het web van de noordelijke zwarte weduwe is ongeorganiseerd, die lijkt op een spinnenweb, maar haar zijde is zeer sterk. Het ei sac is rond en bruin. Deze spin is meestal niet agressief en zal vaak terugtrekken of verbergen wanneer het geconfronteerd wordt, maar is meer beschermend van haar web als een ei weg aanwezig is. Beten treden meestal op wanneer de spin wordt verstoord. De beet Volgens de Vermont Entomologie, "gewoonlijk niet fataal maar er meer gevallen van ernstige bijwerkingen bij zuigelingen, kinderen, ouderen of zieken geweest." Ze zijn te vinden rond woodpiles, meterkasten en andere ongestoorde plaatsen. Wees zeer voorzichtig bij het werken rond gebieden waar zwarte weduwe spinnen kunnen leven. De beet van de zwarte weduwe is scherp en pijnlijk. Ga onmiddellijk voor medische behandeling als u vermoedt dat u bent gebeten.

Bruine kluizenaar spin (Loxosceles reclusa)

De kluizenaar kan bruin, grijs of zelfs geel zijn. Deze fragiele uitziende spin heeft een beenspanwijdte niet meer dan 50 cent stuk en heeft vaak een zwarte markering op zijn rug, dat een viool lijkt, wordt gevraagd de bijnamen fiddleback spider of viool spin.

De eenvoudigste manier om deze spin te identificeren is door zijn ogen. Terwijl de meeste spinnen hebben acht ogen in twee rijen van vier, de kluizenaar heeft zes gelijke grootte ogen gerangschikt in drie paren.

Net als de weduwe, de kluizenaar bouwt een onregelmatig web en bewoont houtstapels, schuurtjes, kasten, garages en andere ongerepte plaatsen. Als gebeten, is het belangrijk om een ​​medische behandeling onmiddellijk.

Overwegingen

De angst voor spinnen is onterecht. Spinnen zijn veel gunstiger dan ze zijn gevaarlijk. Alle spinnen zijn roofdieren azen op insecten, mijten en andere soft-bodied ongewervelde dieren die de mens teisteren. Met uitzondering van de weduwe en de kluizenaar, spinnen zijn onschadelijk en zijn voordelig inwoners van elk ecosysteem.