Gids voor het gebruik van een Pedal Exerciser

Gids voor het gebruik van een Pedal Exerciser

Een pedaal sporter, of mini-cyclus, is een eenvoudige en handige apparaat dat lage impact oefening voor je armen en benen biedt doordat u "fiets" zonder het comfort van uw stoel. Je kunt je armen of benen te trappen tijdens het kijken naar uw favoriete tv-programma of film. De producten variëren van eenvoudige, goedkope modellen duurdere mini cycli.

Makkelijk te gebruiken

De sporters zijn klein en licht van gewicht en kan gemakkelijk worden vervoerd en opgeslagen. Ze kunnen zelfs worden gebruikt in uw kantoor voor een snelle training op uw bureau. Met behulp van een pedaal sporter helpt bij het verbeteren van de circulatie, bereik van de beweging, hartslag, kracht, coördinatie, toning been dijen en kuiten, samen met het helpen van cardiale en pulmonale patiënten te verbeteren uithoudingsvermogen. Het pedaal sporters zijn veilig en makkelijk te gebruiken, en ze zijn geschikt voor senioren.

Het pedaal sporters meten ongeveer 20 bij 15 bij 9 centimeter. Enige montage nodig zijn. Zodra je de pedaal sporter heeft gemonteerd, past u de spanning knop voor een goede weerstand.

Been Oefeningen

Met behulp van het pedaal sporter regelmatig kan helpen toon je benen en armen. Voor been oefeningen, plaatst het pedaal sporter op de vloer in de voorkant van een stoel of bed. Zet je voeten op het pedaal riemen met de bandjes op de bovenkant van je voeten.

Begin met het draaien van de pedalen naar voren. Begin met vijf minuten van voorwaartse rotatie. Daarna keren de richting, en vijf minuten bewegen de pedalen achteruit. Werken tot 10 minuten of langer in elke richting.

Arm Oefeningen

Voor arm oefeningen, plaatst het pedaal sporter op een tafel en zitten in de voorkant van het. Houd vast aan de pedalen met je handen. Duw op de pedalen naar voren voor vijf minuten en dan keren de richting. Werken tot 10 minuten of langer per enkele reis.