Gids voor het gebruik van Bach Bloesem Remedies

Gids voor het gebruik van Bach Bloesem Remedies

De Bach Bloesem Remedies zijn een verzameling van bloemen essences die werden ontwikkeld door een Engels arts Edward Bach, in de jaren 1930. Deze verschillen van etherische oliën. De bloesems zijn gemaakt door het plaatsen van verse bloemen in een glazen kom van zuiver water dat wordt toegestaan ​​om te zitten in het zonlicht gedurende enkele uren. Het zonlicht zorgt ervoor dat de bloem om zijn helende eigenschappen te verlenen in het water, die vervolgens wordt gebotteld en gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen.

Selectie

Selecteer een bloem essentie van de 38 beschikbare remedies op basis van uw behoefte. Deze maatregelen zijn onderverdeeld in zeven emotionele groepen. De bloesems gebruikt voor de behandeling angst zijn esp, rode kastanje, kersen, pruimen, mimulus en rock roos. Om onzekerheid te behandelen, koos uit Scleranthus, gentiaan, Cerato, brem, wilde haver of haagbeuk. Behandel gebrek aan interesse met deze Bach remedies, kamperfoelie, wilde roos, clematis, olijfolie, witte kastanje, mosterd en kastanje kiem. Eenzaamheid moet worden behandeld met water violet, impatiens of heide. De bloesems te nemen voor meer dan de gevoeligheid bevatten agrimonie, duizendguldenkruid, hulst en walnoot.

Voor moedeloosheid nemen lariks, iep, kastanje, dennen, wilgen, eiken, de ster van Bethlehem of krab appel. De zevende groep wordt gebruikt om over-care behandeling van anderen en behoort witloof, druiven, ijzerhard, beuken en rock water. U kunt een enkele bloem essentie selecteren of een combinatie van twee of meer om het gewenste effect te bereiken. Bach creëerde een combinatie remedie bekend als Bach Rescue Remedy die impatiens combineert, cherry plum, rock rose, clematis en de ster van Bethlehem voor de behandeling van stress en angst.

Procedure

Krijg snelle verlichting van uw conditie door toevoeging van twee druppels van de gekozen bloem essentie in een glas water en nippen als nodig is ten minste vier keer per dag totdat reliëf is verkregen. Voor de lange termijn verlichting, maak dan een behandeling fles om uw essenties langer duren. Het verkrijgen van een een ounce fles met een druppelaar deksel. Doe twee druppels van de gekozen bloem essentie in de fles. U kunt twee druppels maximaal zeven verschillende essences voegen. Eindig het vullen van de behandeling fles met water. Gebruik maken van de behandeling die u hebt voorbereid door het plaatsen van vier druppels van het mengsel onder de tong vier keer per dag.

Voorzorgsmaatregelen

Gebruik Bach Bloesem Remedies op familieleden van alle leeftijden en zelfs uw huisdieren. Er zijn geen bekende bijwerkingen, zelfs indien genomen in grote doses. Echter, ze lijken meer effectief regelmatig genomen in kleine doses over de tijd te zijn. Het grootste gevaar in verband met het nemen van bloem essences of een ander type van zelf behandeling is dat je misschien niet een arts raadplegen voor een voorwaarde die moet worden behandeld door een arts.