Giant Padderok Ernæring

University of Maryland Medical Center erkender medicinske fordele af den gigantiske padderok plante. Imidlertid har udført lidt videnskabelig forskning på anlægget for at validere sine ernæringsmæssige krav.

Identifikation

Giant padderok kaldes også Equisetum myriochaetum og er det største medlem af padderok familien. Denne stedsegrønne vaskulær plante kan nå højder på 15 fod og fik sit navn fra den lange, dinglende grene, der ligner en hest hale.

Aktive komponenter

Holistisk Online rapporterer, at padderok indeholder 15 separate bioflavonoider, der producerer vanddrivende reaktioner hos patienter. Anlægget er også rig på kiselsyre, som kroppen omdanner af calcium, når det indtages.

Historie

Ernæringseksperter har anbefale kæmpe padderok i hundreder af år. Kineserne og romerne har brugt planten som en tonic til at behandle en række dagligdags lidelser.

Alternativ Behandling

Giant padderokke har en høj koncentration af silicium og kan bruges som en alternativ behandling for osteoporose. Health-care-Clinic.org anbefaler det også for urin-tarmkanalen og nyresten.

Padderok Forberedelse

University of Maryland Medical Center anbefaler at tage gigant padderok som et tørrede urter eller flydende tre gange om dagen i doser på højst 300 mg. Dette præparat indeholder en standardiseret mængde af silica på et gennemsnit på 10 procent til 15 procent per dosis.